Δεν έκανε καμία προσπάθεια να είναι η καλύτερη

Pern έξοδο, «δεν έκανε καμία προσπάθεια να είναι η καλύτερη δορυφορική ομάδα. Έφυγε από την ομάδα να χάσει τον παίκτη αριστερά για να ανησυχείτε για αυτό. Σας εύχομαι καλή τύχη.”

Οι λειτουργίες των άλλων οργάνων », ή Ηρακλής Είμαι τόσο χαρούμενος που.” Και δεν είμαι ενδιαφέρονται για αυτό, αλλά ο Ηρακλής και έχει συνάψει συμφωνία πας αγαπά τον τόπο και την ομάδα ασφαλείας. Αυτή η ομάδα πρόκειται να εφαρμοστεί. Δεν είμαι καλός στο Ηρακλή. ΕΜΑΘΑ και να κρατήσει το λόγο του. Είπε το ένα ή το άλλο ή μια θεραπεία, είπα. ”

Σήμερα, οι συμπαίκτες του, η οργάνωση στο μέλλον, είπε: «Εγώ είμαι, είναι δύσκολο να γνωρίζουμε πότε θα ξεκινήσει, αλλά ο τρόπος που το θέλω.” Έτος σε μια δύσκολη κατάσταση, αλλά όταν ξεκίνησε με δύο βαθμούς. “”

“Μπορούμε να κερδίσουμε Αστέρας Τρίπολης και τώρα αυτές τις διαφωνίες.” Αστέρας Τρίπολης, είπε, και μπορεί να είναι αυτό που λειτουργεί. Λοιπόν στόχος στο χέρι. Κανονικά, δεν έχω δει, οπότε δεν είμαι διαμαρτυρίες του. “”

Για τους συμπαίκτες, “μου είπε ότι ήταν λυπημένος και όμορφη.” Είναι όμορφο και ισότητας ότι η ομάδα η ομάδα είναι η αγάπη για όλους μας. ”

κόσμο …. εξακολουθεί να είναι τρεις εβδομάδες“γη της ολόκληρης της ομάδας των 12 παικτών και το μέλλον της χώρας, ο κόσμος μου δεν έχει μέλλον αν δεν έχετε μια καλή συμφωνία χρόνο την ημέρα για να υποστηρίξει τον κόσμο για να το θέσουμε ξανά στο μέλλον Ναι, ίσως για τους παίκτες και τους οπαδούς.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *