Η μνήμη δεν μπορεί να νικήσει

Μέθοδοι δρόμο μου για το αίσθημα παράξενο “Λοιπόν, η αλήθεια είναι ότι olimpyakos και άμεση μάνατζερ Λουτσιάνο Γκαλέτι και Club και οι άνθρωποι που ήρθαν σε επαφή με: το πρώτο λιμάνι Arjentina ήρθε για να μιλήσουμε για το πώς είναι πιο σημαντικό στην Ευρώπη τα πράγματα. Γεια Nicole, άριστα αποτελέσματα και καλό, είναι πρόθυμοι να συνεχίσουν.

Ο Esteban στην ιστοσελίδα της UEFA για την επιτυχία των Ολυμπιακών Αγώνων και 20 χρόνια, και διακρίνεται από τα ονόματα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου με αποφασίστηκε τάση για όλα τα kambyasso.

Olimpyakos ένα μεγάλο κλαμπ με μεγάλη ευθύνη, και θέλει να συνεχίσει να αυξάνεται και αυτό είναι σημαντικό. Αυτό το πεδίο είναι πολύ καλή, είναι μια από τις ευρωπαϊκές υποδομές, φαίνεται … φαίνεται να θέλει να συνεχίσει να αναπτύσσει olimpyakos. ”

Φυσικά είναι Ζιντάν, Φίγκο, Μπέκαμ, Ρονάλντο και Ρομπέρτο ​​Κάρλος, δείχνουν πόσο εύκολο είναι αναμφίβολα το συνηθισμένο τους, η μνήμη δεν μπορεί να νικήσει, όταν η πρώτη και η αρχική του μορφή και η κοινότητα ότι το πρόβλημα της UEFA Super Cup στις 21.

Ίντερ σε αυτά, είπε: «Νομίζω ότι μεταξύ ήρθε Μαδρίτης αθόρυβα πας και τη θέση μου για να δοκιμάσετε ένα μέρος για να κερδίσει στο σπίτι μου, έχω 10 χρόνια για την τοποθεσία και ήταν από τα πρώτα 10 χρόνια για να πάει, ήταν μια ευκαιρία όλοι οι σύλλογοι στον κόσμο για να κερδίσει. ”

Ένα πουκάμισο στομάχι για να Ρεάλ Μαδρίτης για 36 χρόνια παρατείνεται εάν το ισπανικό ποδόσφαιρο, είπε.

Ρεάλ Μαδρίτης, ίσως η μεγαλύτερη στον κόσμο, το καλύτερο club εκεί, έχω μια καλή μνήμη. Ήμουν πολύ νέος όταν η εκπαίδευση αυτή είναι αρκετή για να βοηθήσουν τον σύλλογο. Πολύ ωραία πόλη με βοήθησε να μεγαλώσουν και να αναπτυχθούν. “

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *