Ορίστε το χρονογράφο και ο πρωταθλητής

Αυτή τη φορά πέρυσι και αυτή του Γιάννη Μανιάτη Ολυμπιακός μέσα στην ίδια κατάσταση. κανένας παίκτης στο μάρκο Σίλβα και το κόκκινο ψάχνει για μια ομάδα για να σας δώσει ένα δάνειο. Μια λύση που παρέχει αληθινή Λιέγη.

 

Μεταγραφική έναρξη Ιανουαρίου… Γιάννης Μανιάτης πιστεύει Βενγκέρ δεν θα είναι υγιή. Διαβάστε γιατί μεταγραφή και πολύ διαφορετική από την Ισπανία, αν και Οσασούνα, όπου οι παίκτες μπορούν να μείνουν μέσα… swing.
Μανιάτης δεν βρέθηκε μια ομάδα το καλοκαίρι για να συνεχίσει το έργο του και παρέμεινε στον κατάλογο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Η πρόταση στο λιμάνι, αλλά όχι για τον ίδιο λόγο.
Ο Ολυμπιακός πάλι… αριστερά πίσω από τη σύμβαση, και η μπάλα είναι δικαίωμα εκεί όπου αντιμετωπίζετε μονάδες πολυμέσων.
Φυσικά και… Ορίστε το χρονογράφο και ο πρωταθλητής της Ελλάδας, που καλύπτει το συμβόλαιο του παίκτη. Μανιάτης συμμετείχε σε διάφορα αθλήματα, αλλά απολαμβάνουν Βέλγιο, και, προς το τέλος του αριστερή πλευρά Γιάννινα των λαχειοφόρων αγορών και επιτρέπουν την ώρα για τα πολλά παιδιά που έχουμε.
ΤΗΣ
Ειδικότερα, στην Ισπανία, στην εφορία, 47%, 500.000 ευρώ θεωρείται η σύμβαση των παικτών είναι άχρηστο για λίγους μήνες. Atlético de Madrid και άλλα εργαλεία της Ισπανίας ήθελε να Μανιάτης, ως έναρξη τις απαιτήσεις σας.
ΆΣΣΟΣ της 30achronoy περίπου € 900.000 πρόσθετες συμβόλαιο και μπορεί να φτάσει ακόμη και το 1 εκατομμύριο € (Σημείωση ότι εξαρτάται και ηγέτες). # Ακριβά… ακόμη και το Club πρώτο Wilfried Tsonga και Νικολάου δ… στο μυαλό, είναι να παίξει κάποια μπάλα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *