Απέδωσε καλά στην πρώτη σεζόν

Γούνα, Μπρέσια έναντι 10 Gare (όπου κέρδισε Σαβόνα, αλλά ο Sir Alex είναι ο καλύτερος παίκτης) 3 γκολ στο τουρνουά και έφτασε 22 kanoteri ομάδα πίσω Νάπολι tziortziti (28) και η τρίτη Βερόνα Πέτκοβιτς (25) και τον αθλητισμό διοίκηση. Γιάννινα Loko γούνα (διαχείριση αθλητικών) wesobotich (bosilibo) 21 μετά από να σημειώσει ένα γκολ.

Θυμηθείτε, γούνα και συμβάλλοντας στη συνολική απόδοση με την τελευταία “Κύπελλο Ιταλίας” weskorarisma-Σαβόνα. Ήρωες Σαβόνα Α1 15 πόντους και μια σειρά έξι κατάταξη μακριά

Δημοσιεύθηκε στην επαγγελματική υψηλότερο πρωταθλήματα της Ιταλίας στην Ευρώπη Α1 απέδωσε καλά στην πρώτη σεζόν της καπέλα “Αλέξανδρος Savona” με την ομάδα. Intermedia το 2016 και τη στάση του.

Red Sun στο πουκάμισο και το ελληνικό πρωτάθλημα το 2016 σε δέκα ημέρες μετά το τέλος του πίνακα προς τιμήν του πετυχαίνοντας το τρίτο και στη συνέχεια κλείνει για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά θα ξεκινήσει την 1η Μαρτίου.

Ο Αλέξανδρος, στην πραγματικότητα, tziortziti wedanilovich (aortitzia, 15 γκολ), μαζί με την μέχρι στιγμής μόνο παίκτης της ομάδας του, έχει σκοράρει στην Premier League.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *