Έχουν πάντα υψηλούς στόχους

Spanulis Printez. Spanulis είναι ένας από τους κορυφαίους στην Ευρώπη. Τροφοδοτείται από μια ισχυρή ομάδα και θα είναι πολύ καλά εναντίον του. Επίσης, έχει μια πολύ χαμηλή παιχνίδια που ακολουθούν Printez. Κατά κανόνα, είναι μια καλή ομάδα, αλλά το πρόγραμμα οδήγησης spanulis, καθώς και θετική Printez.

Ο καθένας ξέρει ότι ήταν μια επιτυχημένη Ολυμπιακούς Αγώνες σε δύο χρόνια, είχα πολλούς φίλους που ζουν στην Αθήνα, έξι χρόνια στην πόλη. Έχω υπέροχες αναμνήσεις. Αλλά τώρα οι παίκτες μου Φενέρμπαχτσε και προσπαθήστε να κερδίσετε το Πειραιά. Συναισθήματα μου είναι γενναίος, αλλά είμαι πολύ επαγγελματική. “

Γύρισε πίσω πας στην τακτική AC φωλιές πρώην Αρχαίο Ολυμπιακό πένα, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας ταιριάζουν με παίκτες διαθέσιμοι, μάγειρες και συγκίνηση που βρέθηκαν στο κάστρο και την καταπολέμηση της ώχρας Φαλήρου:
«Πρώτα από όλα, είμαστε επίσης ενάντια σε μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Έχουν πάντα υψηλούς στόχους, και είναι μια μεγάλη λίστα. Είναι επίσης ένα παιχνίδι χρήματα, όπου η ατμόσφαιρα είναι όντως καταπληκτικό. Έτσι, θα πρέπει να πάρετε το καλύτερο παιχνίδι του.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *