Κορυφαία ποδηλατικός αγώνας της Γαλλίας

παραδέχεται την προτίμησή του
“Λαμβάνοντας επιθυμίες του παιδιού και ζω το όνειρό μου ζωή, και είμαι 12 χρονών και πολύ ευτυχισμένος, χαρούμενος να παίξει», δήλωσε ο Brooks, μέλος του τμήματος επαφής Instagr.

Ειδικότερα, η επιτυχία του παιχνιδιού, ιδιαίτερα ιππότης το 2012, ονομάστηκε ιππότης, η βασίλισσα Ελισάβετ Β ‘, με την κορυφαία ποδηλατικός αγώνας της Γαλλίας.

Sir Bradley στην ενεργό υπηρεσία πας κατά τη στιγμή της Σουηδίας · Wiggins και αποσύρθηκε από την είσοδο στον τροχό.

Ο πρώτος Βρετανός για να κερδίσει το Tour, κέρδισε το πέντε-de-France, και παραδέχεται την προτίμησή τους  ο γιος του, τώρα 20 χρόνια μετά το θάνατο του 36-year-old απονεμήθηκε τους Αγώνες.

Για το νέφος και τα πόδια σας στο τέλος του 2016. Σε αυτό το κεφάλαιο. «Τα παιδιά, που ξεκίνησε το χρυσό Ολυμπιακό Ilmpern Francis.” Τώρα δεν είναι. ”

“Συναντήθηκα με το πρότυπο 20 χρόνια να πάρει καλά αποτελέσματα. Χάρη στην υποστήριξη έχει συνεργαστεί με τους καλύτερους νεκρή φύση.

Αυτό είναι ό, τι μου αρέσει και τι το αποτέλεσμα θα είναι μαζική υποστήριξη. Το μυαλό μου εντύπωση 2012. τίναξε. Και σκέφτηκα να είναι επιτυχής, αλλά διανοητικά, το σύζυγό σας, και έχω τους καλύτερους δασκάλους και την υποστήριξη της βόλτα μου.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *