Είναι μια αλλαγή στα προκριματικά της Ευρώπης

στην συμπληρωματική απόφαση
Ξεκίνησε την καριέρα του στο Μονπελιέ Robert Bertrand έκανε τα παιδικά του χρόνια, την πρώην ομάδα του, το 2001, πρωτάθλημα ποδοσφαίρου παιχνίδι στη Γαλλία, πέρασε τρία χρόνια από το 2004, υποστηρίχθηκε από το. Από το 2004 έως το 2007, είδε τι συνέβαινε στην υπόλοιπη Γαλλία. 2007 η γαλλική Λοριάν με τη μορφή δανείου μέχρι το τέλος της σεζόν το Δεκέμβριο και στη δεύτερη ομάδα να απονεμηθεί Azasio Γαλλία, για να ανταγωνιστεί σε μια ευρεία ποικιλία από περιποιήσεις προσώπου και πάλι.

ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ υπέγραψε τη συμφωνία συνεργασίας με Γιάννινα τα πρώτα μέλη του το επίσημο ντεμπούτο του με την καλοκαιρινή πρωτάθλημα του 2011 είναι μια αλλαγή στα προκριματικά της Ευρώπης και Norbigiki Baleregka. Μετά τη λήξη της σύμβασης με τον ΠΑΟΚ στο Exchange ότι η Κύπρος έχει υπογράψει μια συμφωνία με Απόλλων Λεμεσού. Από το καλοκαίρι του Komoniti και τα δικαιώματα υπαναχώρησης. “»

6 Όλα τα Τρίκαλα, ο Robert ανακοίνωσε στην συμπληρωματική απόφαση την απόκτηση των υλικών.

Ως “Τρίκαλα γαλλικό ποδοσφαιριστής Robert Bertrand ανακοίνωσε την έναρξη των εργασιών. Γεννημένες 16 Νοέμβριο του 1983, και στην κεντρική περιοχή.

Lorient, αλλά η σεζόν 2008-09 είναι δύσκολη. Για πρώτη φορά εκτός της Γαλλίας, καθώς και δωρεάν για δύο χρόνια σε μια σύμβαση που υπογράφηκε το καλοκαίρι του 2009 για να αγωνιστεί για το λάκτισμα. Παρά γνωρίζοντας καλύτερα τον υποβιβασμό Κομοτηνή στην πρώτη του σεζόν στο σύλλογο ήρθε από. Συνεχίστε στην για άλλη μια σεζόν, ή σε οποιαδήποτε άλλη χώρα, εξακολουθούν να τον χτύπησε με καλές επιδόσεις, αλλά δεν βελτιώθηκε.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *