Μια μεγάλη ομάδα με ένα μεγάλο προπονητή

Την κριτική που άσκησε η ελεύθερη ψύξη του ΟΑΚΑ Zntovts «.» «Ήταν πραγματικά πάγο μπλοκ και δεν ξέρω τι συνέβη, δεν ξέρω… ίσως τη θερμότητα μακριά οι παίκτες αισθάνθηκε καλό…»

 

Αγοράστε Donnie McGrath:… «Το διαλέξαμε αυτόν επειδή έχουμε πέντε ρολόι Donnie στην ποιότητα, Έλληνας λόγιος και ο πρώτος παίκτης από τους κινδύνους για την αναμονή, αλλά είμαστε ένα ζευγάρι των τριών και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για ένα λεπτό και Oukits για Γιάννινα το υπόλοιπο του πολέμου».

Οι τεχνικές λεπτομέρειες της ΑΕΚ:… «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, θα το καταστρέψουν παύσεις, τότε τι είναι αυτό ένα εύκολο πρώτο Ludwigsburg Ludwigsburg είναι μια μεγάλη ομάδα με ένα μεγάλο προπονητή καλύτερα, παίξαμε στο χώρο των δύο Μαρτίου στον πόλεμο.» Νέα, αλλά όχι στο φόβο. Ήταν ο έκτος παίκτης και έδωσε μια πολύ χρήσιμη. Αν συνεχίσουμε να παίξει σαν αυτό σε μια τέτοια ομάδα πρέπει να τους εχθρούς να ξεπεραστούν. Δεν υπάρχει καμία πιθανότητα, εάν παίζετε με φαντασία. Έχουμε κάνει στο παρελθόν και να είναι το κλειδί για την ομάδα, «είπε Σλοβένος τεχνικός.»

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *