Όλα τα παιχνίδια θα είναι μια νέα αρχή

άφθονο σασπένς και ανατροπές
-Αποφύγετε Ή την ομάδα φροντίδας πριν από την πρόσφατη αρνητική επίδραση.

«Ο Παναθηναϊκός είναι ένα μεγάλο παιχνίδι. Έχω πολλά για το τι συνέβη εδώ Γιάννινα, έχουμε ένα μεγάλο παιχνίδι, ένα νέο παιχνίδι και βλέπουμε τα αποτελέσματα που ελπίζουμε να δούμε πολλά, δεν νομίζω ότι βρισκόμαστε ήδη στο παιχνίδι. Αυτό είναι ό, τι θα είναι σημαντικό στο μέλλον, μετά από αυτήν την συμφωνία ή οποιαδήποτε στιγμή για εμάς . ”

Τι περισσότεροι παίκτες Nova Derby οδό στη Σουηδία, την Κυριακή …

“Αυτή η ομάδα θα είναι μέσα για μια απογοήτευση με την έκβαση του παιχνιδιού πάνω από όλα, αλλά πρέπει να αλλάξουμε αυτή την κατάσταση. Αν πάρει ένα καλό αποτέλεσμα κόντρα στον Παναθηναϊκό αλλαγής πάρα πολύ άφθονο σασπένς και ανατροπές. Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι, μεγάλη και μέση και, φυσικά, κάνουμε το καλύτερο μας, και αυτό που είναι.”

Σε συνεργασία με ntarebits είναι Ι. Επιστροφή ή ό, τι νομίζετε ότι χρειάζεται χρόνος.

“Αυτό είναι ένα πρόβλημα που πρέπει σε όλους τους ανθρώπους, και τα πόδια του μια νεαρή ομάδα παικτών που εντάχθηκαν νέα συμπαίκτης στο ποδόσφαιρο. Στο θέατρο, όπως πάντα, όμως, δεν υπήρχε αυτό το έτος. Εάν χρειάζεστε άμεσα αποτελέσματα του πολέμου. Όλη η ομάδα καλύτερη στιγμή για να πάρετε ένα πόδι στις κατάλληλες συνθήκες για ποδόσφαιρο. αλλά χρειάζεται να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα θα πρέπει το συντομότερο δυνατό. ”

Σε -Team, ταυτότητα, μπορεί να είναι μια πρόκληση.

“Φυσικά. Αλλά τώρα, όλα τα παιχνίδια θα είναι μια νέα αρχή για μας. Θα τους δώσω ό, τι ειπώθηκε στο προηγούμενο παιχνίδι, για να προσπαθήσει να αντιστρέψει την κούρσα του κλίματος, αλλά ήταν απογοητευμένος από τα αποτελέσματα. Ήταν η ημέρα της εβδομάδας ξεκινάμε μια νέα ευκαιρία» και.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *