Κάνοντας όνειρα ζωντανά!

δεν είστε πραγματικά ιδιαίτερα ενδιαφέρον
Είναι μια σκηνή … Χρήματα, το πρώτο του γκολ στο πρωτάθλημα φέτος και 11,5 μήνες μετά την επόμενη φορά! 22:01 triadis αγόρια και Mpaxebanidi μπάλα σκοράρει αρχικό Soltane κεφάλι κώνου το απόγευμα υπερασπίστηκε τη διαδικασία δοκιμής. Οικονομικές και τα συναισθήματα του θυμού που δεν είναι και στις δύο ομάδες. Ναι, μια μεγάλη σκηνή γενικότερα. 0 και 1 WAC Mampoyloy Τσόβιτς Συμβουλίου και βασικά όλα τα αστέρια κατά καιρούς.

Στο πλαίσιο της αξιολόγησης των επιδόσεων, το 1-1 κατηγορία Classic της δεύτερης Ξάνθης. 55 βασικό κομμάτι του Michael Soltane 63 α Triadis στείλετε soytare μικρές εκτάσεις.

Κάνοντας όνειρα ζωντανά! Ξάνθη συνεχίζεται … Μετά τη νίκη του ΠΑΣ για τα άλλα που Soltane σημεία 1 και 2-0 και τελείωσε – Λααγιούν στην Καζαμπλάνκα φέτος Πλήρης ταχύτητα κορυφαίους Ευρωπαίους πρωτοπόρους.!

Ξάνθη πραγματοποιήσει την πρώτη σας παιχνίδι 4-2 – 3-1, όπως φαίνεται παρακάτω: Kipper Κόβιτς για τα ανθρώπινα δικαιώματα και Kan και Mpaxebanidi, Μπαξεβανίδη και όλα μαρμελάδα αστέρων, Loysero και delukasi και τριάδα μετά την Basilakaki και Ayoun es Classic triadimefon Soltane πτέρυγας και τέσσερις άξονες . 3-5 – 2 αξιολόγηση: εικόνα κρέμεται Πασχαλάκης, Μιχαήλ, Tzimopoylos και τρεις αμυντικούς Σκόνδρας, saifulesi, Giako media Kozorwni, Acosta και Koytri και επίθεση δίδυμο ειρήνη ϊ Mampoyloy και κώμα.

Πρώτα FETINO Soltane και 1-0

Μεγάλες Στάδιο Soltane και triadimefon Classic

Yuehanbide να πάρει το κρύο και τη σωστή κανάλια τους, αλλά όχι το χρόνο. Dales, ο οποίος ξεκίνησε μια επιθετική … δεν είστε πραγματικά ιδιαίτερα ενδιαφέρον.Άνεμος στις διαδικασίες αξιολόγησης έχουν γίνει τόσο γρήγορα. Dales 85 για να στείλετε την επόμενη απεργία την μπάλα καλά. 87 PAS γρήγορη αντεπίθεση, Conte κέρδισε κόντρα Karasalidi αλλά συχνά σταμάτησε. 88 Λααγιούν σε s πυροβολισμό που βρέθηκαν θα προκύψουν Μιχαήλ, η μπάλα άλλαξε πορεία, και στη συνέχεια 2-0 στον τελικό.

Μου αρέσει αυτό το μέρος 1-1, αλλά ήταν 2-0!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *