Είναι πρόθυμοι να επεκτείνουν τη συνεργασία

Λονδίνο γερμανικά μέσα ενημέρωσης, ανέφεραν ότι τις πιθανότητές του για την υπογραφή της σε μια νέα σύμβαση που προσφέρονται από την αξίωση οργάνωση πας, αλλά γνωρίζουμε ότι Βενγκέρ και θέλετε να συνεχίσετε:

«Μέχρι εδώ, ειδικά Αρσέν Βενγκέρ, ο οποίος θα έφερε έξω και ελπίζω να το μάθετε.” Λέσχη ξέρω τι θέλω να εξηγήσω τι παίζει », είπε.

Ο Mesut Σαντιάγο για να κατευθύνουν άλλες τέχνες όπως ΣΟ Larsen Βενγκέρ αναμένει Άρσεναλ για να εξασφαλίσει τη συμφωνία “kanonierides να ανανεωθεί.

“Είμαι πολύ, πολύ και είδε την ομάδα Arsenal» συνειδητοποιεί ότι είναι πρόθυμοι να επεκτείνουν τη συνεργασία. ” Ανεμιστήρες και παραμένει “gœa πιστωτικού κινδύνου Γερμανική Ποδοσφαιρική Kicker αναβάλλεται Πληροφορικής rmazzjoni.” Q

Τα κέντρα 20 παιχνίδια, σημείωσε οκτώ πίσω από την πρωτοπόρο Τσέλσι κάνει την Πρέμιερ Λιγκ, 41 πόντους.

Σαντιάγκο, ο οποίος το 2013 από τον σύλλογο Βόρειο Λονδίνο, οι παίκτες και ο πρώην Άρσεναλ Τιερί Ανρί, ο οποίος είναι μια γερμανική διεθνή επέκρινε τις “μισθολογικές απαιτήσεις” Club Life “. ”

«Ο καθένας έχει το δικαίωμα να πει ό, τι θέλω, αλλά δεν έχει σημασία τι λένε,” Θα φυλλομετρώ. “Οι πρώην παίκτες ή οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο να έχει προβλήματα, αλλά η ομάδα και εγώ δεν λένε.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *