Κατάλαβε την επιθυμία να μείνει…

Συχνά πέσος κατά τις τελευταίες δύο σεζόν και να δει μια μείωση του ρόλου και της συμμετοχής του Μονακό το 2014 και έχει φτάσει σε 80 εκατομμύρια. σύμβολο του ευρώ, η πρώτη αναμέτρηση μεταξύ της Σεβίλλης τον γύρο του Copa del Rey του 16 για να κερδίσει δύο γκολ (3-0). ”

“Μίλησα με μια ομάδα με το στόχο της Σεβίλλης και Γιάννινα έχω να βοηθήσει, θέλω να παίξω μια πραγματικά καλή ευκαιρία,” άσσο 25-year-old. Αυτός Ronmtriges Παγκόσμιο Κύπελλο στην Ιαπωνία μετά από μια νίκη έκανε Madrilenwn αντίθετος, είπε: «. Δεν έχω να μείνω εδώ, αν μου δόθηκε επτά ημέρες για να το σκεφτώ, μπορείτε να Ρεάλ Μαδρίτης .. Θα ήθελα να, αλλά θέλω να παίξω περισσότερα”

Wilmots, Rontriges να σκεφτούμε το μέλλον και για την έννοια της Ρεάλ Μαδρίτης, κατάλαβε την επιθυμία να μείνει με τους πρωταθλητές Ευρώπης και επέκρινε τις “μισθολογικές απαιτήσεις” .

δίκλινα αρχίσουμε να σκεφτόμαστε πέσος ή τέσσερις Premier League αυτή τη σεζόν, τον Δεκέμβριο, είπε ότι αισθάνθηκε σαν ο χρόνος να παίξει. “Οι άνδρες πάντα θέλουν να παίξουν και όλοι περνούν από κακές στιγμές, αλλά τώρα έχω μια νέα χρονιά αρχίζει, και όταν ήθελα να μείνω στη Μαδρίτη,” Wilmots δήλωσε στους δημοσιογράφους Rontriges.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *