Ανακοινώθηκε ως το καλύτερο shooter

Στην αρχή, Άννα διακρίνει Κορακάκης: «είμαι μου, καθώς και τους παίκτες και με τους εκπροσώπους των μέσων μαζικής ενημέρωσης, είναι τιμή μου να κερδίσει το βραβείο αυτό για μια ευτυχισμένη και θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα μετάλλια κέρδισε.» πρώτα απ ‘ όλα, αυτό είναι μια αναγνώριση των προσπαθειών της πολλές από τις προκλήσεις κατά τα προηγούμενα έτη, καθώς και με άλλους παίκτες για να ξεπεράσει τις δυσκολίες του κόσμου. Ως αποτέλεσμα.

2016 Άννα ΚΟΡΑΚΑΚΗΣ όραμα είναι ένα άλλο περιορισμό. Τοξότης είναι Γιάννινα η Παγκόσμια Ομοσπονδία Ελλάδος πέρυσι μετά τη φωνή που ανακοινώθηκε ως το καλύτερο shooter.
Είπε: «2016, το πρώτο βραβείο από τα πιο επιτυχημένα χρόνια, όλα λειτουργούν σωστά και όλα όσα έχω μάθει και έχω συνεργαστεί όλα αυτά τα χρόνια για αυτό το χαρακτηριστικό γνώρισμα συγχρονισμού, είχα πολλά χρόνια και ελπίζω ότι το «τελευταίο»
Το Ρίο Σύντομη πόλη και ένα σημαντικό μέλος Άννα ΚΟΡΑΚΑΚΗΣ δύο Ολυμπιακά μετάλλια (ένα χρυσό και ένα χάλκινο), συμπεριλαμβανομένης της κατά τη διάρκεια του 2016.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *