Τα πράγματα δεν πάνε όπως είχε προγραμματιστεί

Είμαι υπερήφανος για το γεγονός ότι τα πρότυπα των γυναικών UFC, όλες οι γυναίκες που έχουν κάνει, συμπεριλαμβανομένης της Amanda Nunes. Τώρα χρειάζομαι λίγο χρόνο να σκεφτούμε το μέλλον και feltöltődjek. Σας ευχαριστώ για την πίστη και την κατανόησή σας », είπε σε μια δήλωση δημοσιεύτηκε στο ESPN.

Ronda Rousey έτοιμος για 13 μήνες είναι μια καταπληκτική επιστροφή στο δαχτυλίδι. Ωστόσο, τα πράγματα δεν πάνε όπως είχε προγραμματιστεί. Στην πραγματικότητα, έχουν πάει πολύ χειρότερα από ό, τι αναμενόταν. Νέα έχασε 29-year-old Αμερικανός, διαταραγμένη συμπεριφορά, η οποία επιτρέπει σε οποιονδήποτε να ανοίξει στο μέλλον.
Ronda Rousey, πρώτη ήττα Holly Hill, το 2015 Γιάννινα, βρέθηκε σε πολύ κακή ψυχική κατάσταση. Παρ ‘όλα αυτά, ήμουν σε θέση να μαζέψει τα κομμάτια και να πάρει έτοιμος να επιστρέψει. Πραγματικά έτοιμος για 13 μήνες, αλλά στο τέλος, μαζί με την επιστροφή πολλών Ιαπωνικά.

“Θέλω να ευχαριστήσω τους οπαδούς μου, που ήταν εκεί για μένα, όχι μόνο τις καλές στιγμές, αλλά επίσης περίπλοκη. Οι λέξεις δεν μπορούν να εκφράσουν τη σημασία της αγάπης και την υποστήριξη για μένα. Επιστροφή όχι μόνο να πολεμήσει, αλλά η νίκη ήταν ο στόχος μου για το παρελθόν έτος. Αλλά μερικές φορές αυτό γίνεται, να σας δώσει τα πάντα και θέλουν να κάνουν κάτι, ότι τα πράγματα δεν είναι σωστό.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *