Υπέγραψε τη συμφωνία σε συνεργασία με την ομάδα

μπορεί να μην ένα πρόβλημα
Ορισμένα συμπεράσματα σχετικά με Mpogkntan Μίλιτς δοκιμές διέταξε το σύλλογο να έχουν μια πιο λεπτομερή εξέταση της προβλεπόμενης πριν προχωρήσετε να υπογράψει τη σύμβαση.

Η καλύτερη εποχή ήταν πέρυσι, όταν San Roque είναι 36 λεπτά Jersey με 12 γκολ.

Κάθε παίκτης Λάρισα επισημότητα είναι την Πέμπτη (19/1) “Chaco”.

Ισπανική επιθετικός ο οποίος βρίσκει τον εαυτό του χθες υψηλής Jihlava, όπου συμμετείχε στο διαγωνισμό της «μωβ», παρέχει συμβουλές και διαχείριση στα χέρια και στη συνέχεια να περάσει τις ιατρικές εξετάσεις, οι οποίες συλλέχθηκαν και στη συνέχεια, μετά την υπογραφή το Όρος 2,5 χρόνια με τους Θεσσαλούς.

Στοιχεία επικοινωνίας:

“AEL FC ανακοίνωσε τη σύναψη δημοσίων συμβάσεων πρότυπο ισπανική Tsakopino Loysoro Alechandro κέντρο, ο οποίος υπέγραψε τη συμφωνία σε συνεργασία με την ομάδα για 2,5 χρόνια στις Ηνωμένες Πολιτείες.

“Chaco” γεννήθηκε στο Αλικάντε στις 5 Νοεμβρίου 1988, το ύψος των 1,90 και ένα μέλος της ομάδας 2β Ισπανικά (τμήμα Γ), όπου έδωσε τον τελευταίο αγώνα του στις 18 Δεκεμβρίου, πας τελείωσε τη χρονιά με 18 τιμές.

Στοιχεία επικοινωνίας:
Προηγούμενο ομάδες έχουν Koroyxo Arroyo Andreu. ”

Από εκεί, είναι σημαντικό για το πλήρωμα Mpogkntan Μίλιτς Marisa που προσφέρονται από το μήνυμα μπορεί να μην ένα πρόβλημα που περιέχεται στο Mayroboynios εισήγαγε επιθετικός οδήγησε το “πάγωμα” στα πρακτικά.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *