Ο πρώτος υποψήφιος

Το πρώτο άρθρο στην ιστοσελίδα της η ισπανική εφημερίδα, είπε: «όσο πιο γρήγορα οι Ερνέστο Βαλβέρδε ήταν η επέκταση των διαπραγματεύσεων του συμβολαίου, Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Η Βαρκελώνη είναι ένα στυλ της παίζει και το γεγονός ότι δεν είναι καλό να γνωρίζουμε, διότι στην Ισπανία. Thoumpithareta το 2013. και το 2014. κατά τη διάρκεια του έτους, αλλά σαφής. Ολοκλήρωσε τη σύμβασή του με το 2017. κατά το παρελθόν έτος και είναι ένα ισχυρό υποψήφιο. “

Πρώην Ολυμπιακό προπονητής και τώρα καθώς όπως στο Μπιλμπάο και Γιάννινα η-σύμφωνα με την αλλαγή από την Marca-No1 αντικαθίσταται με ροζ Βαρκελώνη, Λουίς Ενρίκε, αν έφυγε τα Καταλανικά.
Λουίς Ενρίκε δεν πληρούν Βαρκελώνη, αν του severities για το «Μπλαουγκράνα» (ημερομηνία σύναψης τον Ιούνιο του τρέχοντος έτους), και «το Μάρτιο»… το χρίσμα, είναι ο πρώτος υποψήφιος για να τον αντικαταστήσει στον καναπέ, Ερνέστο Βαλβέρδε katalaanide
Ήρθε η επίσημη ανακοίνωση για το Μάρτιο του 2017. Θέλει πραγματική Μαδρίτη Ζινεντίν Ζιντάν πριν από την άφιξη της ιστορίας. Αργότερα, το San Mamesi κατά το επόμενο έτος. Μπορεί να είναι μεγαλύτερη από Clemente, και πολλά σπορ και Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *