Κόπωση των στόχων και του οράματος του παιχνιδιού

ειδάλλως θα χρειαστούν τα ίδια αλλού
Από την πλευρά της, Παπαντωνίου ΕΝΑ είπε: «Αυτό είναι ένα πολύ καλό παιχνίδι και κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια για να ανταγωνιστές 40 λεπτά μας και δεν θα λειτουργήσει για τους ανθρώπους, τον έλεγχο του παιχνιδιού, δυστυχώς κάναμε στο τέλος, κάνουμε μια καλή επιλογή …. για να εξασφαλίσει την ικανότητα και να προσπαθήσει να παίξει το επόμενο 5 για να πάρει τη νίκη.

Εκτιμώ πολύ τις προσπάθειες των παικτών, καθώς και το κόστος του Προμηθέα Superfoods Πάτρας Παναθηναϊκός, Βαγγέλης Αγγέλου, αριστερά, και δημοσιεύσεις κάποια vavaoraa και το ίδιο με τους άλλους.

Τι Βαγγέλης Αγγέλου:

Είμαι χαρούμενος είμαι που βρίσκομαι και πάλι στην Ελλάδα. Προμηθέας πας παρελθόν έργα, και ελπίζω ότι στο τέλος της σεζόν για την επίτευξη των στόχων. Έρχεται σε προπονητές. Ήταν “μόνο”ειδάλλως θα χρειαστούν τα ίδια αλλού . Ο Προμηθέας είναι μια πολύ καλή δουλειά σε όλους τους τομείς. ”

Όπως και το πρώτο πρόσωπο για να κερδίσει αυτό το παιχνίδι, να μοιραστείτε όμορφες εικόνες με το αθλητικό κέντρο. Δεύτερον, στο πρώτο παιχνίδι της Ευρωλίγκας Ομάδα τεταμένη. Από την άλλη πλευρά, είμαστε πολύ πρόθυμοι να παίξουν και να πλένονται. Είναι μια δίψα και την κόπωση των στόχων και του οράματος του παιχνιδιού.

Η τρίτη φορά, και τις δραστηριότητες που τιμούν. Είναι ο Παναθηναϊκός. Αλλά Προμηθέας μέρη και τα μοντέλα. Δικαστής σφύριγμα Island και πιο δυνατά αυτή τη μέρα και την ώρα. Στη συνέχεια, όμως, πιστεύουν ότι vavaoraa.

Και τέλος, αν χάσουμε αυτό το παιχνίδι εύκολα μέσα από υπερπροσπάθεια χάσει Clark (RR οδυνηρό πλήγμα). Στο μυαλό για κάτι καλύτερο, θα ξέρουμε αν θα μας βοηθήσει. Γύρος 2 του ελληνικού πρωταθλήματος και την κατατακτήριες Ευρωλίγκα. Έχουμε ο ένας τον άλλο στο μέλλον. “

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *