Μια συνάντηση στο Τσάμπιονς Λιγκ

Η απώλεια των “διπλό βέλος” σετ 0-1 και 1-2, αλλά η καρδιά και μερικοί από τους παίκτες, “Apply” για να ελέγξετε την κατάσταση, και αφού στο δεύτερο σετ, ένα “τσεκάρετε” πάρει ” εισιτήριο “κέρδισε η τελική νίκη επιτυγχάνεται.

John Kalmazidis είπε. “Βγήκα από το παιχνίδι και στη συνέχεια να συμπιέσει. Ψάχνουμε στην αρχή, αλλά έχουμε παίκτες με τους ανθρώπους, ξέρετε τι πρέπει να κάνετε. Novi, έπαιξε ελεύθερα, χαρά, αγάπη και το πάθος. Έχουμε “ανάγκη” και όχι αρνητικό φορτίο. καλά, έχουμε το δικό μας. Αντικείμενα πριν ταξιδέψετε δύναμη, αλλά είναι τώρα, γιατί έχουμε άλλα καθήκοντα δύσκολο. ”

ΠΑΟΚ κέρδισε 3-2 πας για να ρυθμίσετε την «κατάρρευση του Νόβι Παζάρ στη JrHaager”, το δεύτερο αγώνα τους μεταξύ “32” επαινέσω την άντρες CEV Cup ποδοσφαίρου και μαζί με την στήριξη του πρώτου σκέλους 3-1 στο Νόβι Σαντ έλαβε Αξιολόγηση “16” γεγονότα που αναμένει τώρα ένα ισχυρό ιδρύματα:

ΠΑΟΚ κατάφερε να βρει λύσεις με την εισαγωγή Θάνος Τερζής: εξαιρετική άμυνα Gara δύο επιθέσεις Δάντη και Ανδρεάδης, Τερζή κλειδώματος που, τέταρτο και να πάρει προσόντα.

Θάνος Τερζής είπε. “Πάρτε την μπροστινή σειρά, αλλά βρήκαμε την πόλη μας, όταν χρειάζεται, και παίρνουμε περισσότερο.” Η ομάδα μας έχει δοκιμαστεί αθλητές. Λοιπόν, έχουμε πριν από τα ταξίδια μας. Σε μια συνάντηση στο Τσάμπιονς Λιγκ το περασμένο έτος. Όταν έρθει η ώρα, θα ασχοληθεί με το θέμα. “

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *