Καλό παιχνίδι του μπάσκετ

Side παίκτες Σταύρος Toytziarakis Κύμης είπε. «Δυστυχώς, έχασε ένα παιχνίδι στο οποίο ο κύριος στόχος είναι η επιτυχία των πολλών προβλημάτων όλων των ασθενειών τραυματισμού ευκολότερη εβδομάδες προσπάθησε να συλλέξει και να εστιάσει τον αγώνα, αλλά βρήκε Γαύριο φοβερή μέρα και πολλά σημεία ποσοστό. Δυστυχώς, έχασε τελικά το παιχνίδι. ”

«Πρώτον, ήταν ένα καλό παιχνίδι του μπάσκετ, δύο ομάδες, αλλά οι οπαδοί θα είναι προς πώληση. Όταν φεύγει, το παιχνίδι φαίνεται να προσπαθήσουμε και να χτυπήσει το μεγάλο Γαύριο επιτυχία και κέρδισε. Δύο λυπηρό το γεγονός ότι πληρώσαμε επτά aposyntonisan και άλλα πράγματα, και δεν υπάρχει λόγος για να είναι αληθινό. Είναι κατασκευασμένο με τις τελευταίες δύο ημέρες. οι μισοί από τους θανάτους παίκτες την περασμένη εβδομάδα και η άλλη πλευρά της επιχείρησης και για μια εβδομάδα. Επίσης, τώρα έχασε στην πρώτη πράξη, περιμένουμε να δούμε, δυστυχώς, έχασε καιρό. Ήταν η πρώτη ήττα για το άθλημα θα πετύχει σίγουρα επιτυχία … και στη συνέχεια είπε οι παίκτες δεν θα ήταν τίποτα την τελευταία ημέρα για να αγοράσουν στο τέλος του τουρνουά στο παιχνίδι και θα πρέπει να πληρώσει όταν λέω όμορφο και το τελευταίο μήνες και σίγουρα σε πολύ καλή κατάσταση, δήλωσε ο προπονητής του Κιμ, αργότερα προσθέσαμε ..:

“Αυτό που συνέβη Γιάννινα στην Morgan, είναι πολύ δύσκολο να αντιμετωπιστεί. Εμείς θα Μπαράκ Mitzi υψηλή κατά τη διάρκεια του τουρνουά, αλλά έχασε το μέρος της στήριξης player για το κοινό καλό παιχνίδι τώρα. Πραγματική υγεία και την ενότητα και νομίζω ότι τελικά θα επιτύχουμε τους στόχους μας. Συγχαρητήρια στους πολλούς που Γαύριο και διαμαρτύρονται για το αυτοκίνητο και πώς το κάνουν στο πάτωμα και ως προπονητής. Θα συνεχίσουμε, θα πάμε στο στόχο μας, και τελικά την επιτυχία. “

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *