Τέλεια θύματα για τη διεκδίκηση

“Ω μίσθωση FC Το πιο σημαντικό πράγμα πριν και μετά το τέλος του αγώνα η ισχυρότερη τρέχουσα ομάδα μας για atsharne, και το αντικείμενο δεν ήταν αρκετά αστυνομία.

Ως πας αποτέλεσμα, το γήπεδο, δεν επιτρέπεται χωρίς βάσιμο λόγο στην είσοδο των οπαδών γήπεδο dćogiranje επίθεση και συμφώνησε να έρθει στην πλευρά μας στην μονόπλευρη δογματισμού.

Παρακαλώ να έχετε κατά νου πως στη μίσθωση Ω Mandy FC. Κλάμα, την αστυνομία “Rabbit Hole”. Εγώ δεν το προγραμματίζουν τέλεια θύματα για τη διεκδίκηση «χάρτη»

Για περισσότερες πληροφορίες:

Είναι προφανώς ανεπαρκής αστυνομία σχεδιασμό, και οι άνθρωποι ανταποκρίνονται σε αυτό.

Ω μίσθωση FC, όπου η έλλειψη των γεγονότων και της αστυνομίας και klarifyes προς όλες τις κατευθύνσεις, όλα τα αναγκαία μέτρα, στο δικαστήριο για να προστατεύσουν τις αρχές να εκπληρώσουν τα συμφέροντά τους.

Σήμερα θαυματουργή ζωή … κλαίνε. ”

Η μίσθωση με από oh μονάδες και Δημοτικό Στάδιο φορώντας atsharnon επίθεση από την ομάδα, ακόμη και αν διέταξε το υπουργείο της ομάδας μας.

Μερικοί, η πράξη της ζητώντας μας, στέκεται έξω από το γήπεδο στο τέλος του παιχνιδιού εκτός ελέγχου και χωρίς την αστυνομία.

Είπε υποστηρικτές της ομάδας μας, η οποία συνέλαβε η αστυνομία δεν μπορεί να δεχθεί μια άδικη επίθεση από άλλο προπονητή γραμμένο “άνθρωπος”.

Ζητάμε: Ποιος είναι υπεύθυνος για την πολιτική κατά την τρέχουσα περίοδο.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *