Η υπόθεση είναι έτοιμη

Η επίσημη πλευρά των χειλιών της ιστορίας Σάντερλαντ, British Association Γιάννινα γενικός γραμματέας Brett Μπέικερ, «η συζήτηση του νόμου News», τόνισε ότι το γεγονός ότι παραδέχτηκε εν συντομία συζητήθηκε και «είμαστε κοντά σε συμφωνία με την Μπενφίκα. ”

Σύμφωνα με την ιστορία, “Play” σε “mayrogates» παρουσίασε τις προτεινόμενες € 20.000.000. Διεθνές ganisthānaya και υπέροχο για $ 500, αποδοχή “Eagles”, οι πρώην Ολυμπιακού στο τέλος της περασμένης σεζόν, λόγω της έλλειψης βασικών συνθηκών.

Μπενφίκα συμφωνία με την απόκτηση του Andrew Σαμάριο κοντά Σάντερλαντ και τη γλώσσα της Κροατίας Ένωση, Brett Baker επιβεβαιώθηκε από το Γενικό Γραμματέα.

Ανδρέας Σάμαρης η υπόθεση είναι έτοιμη για την Αγγλία και την Σάντερλαντ, ειδικά η Πορτογαλική απολύτως λογικό πληροφοριών προσφορά.

Ωστόσο, όλη η πορτογαλική έκθεση επισημαίνεται ότι η πιο σημαντική παράμετρος για την πλήρη έκδοση. Sabbath ήττα West Brom, τότε το πιο πιθανό κατάσταση, θα πρέπει να εγκριθεί από την άνεση και την τεχνολογία παρακάτω David Zulma πλήρη έκδοση, θα είναι πολύ αργά. Ωστόσο, έχει κάτι να Golf Σάντερλαντ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *