Το πιο δύσκολο έργο της καριέρας του

Γεννήθηκε στην Αθήνα το Νοέμβριο του 1964 Στέργιος κουφός 19.

 

Είναι ένα 22 χρονών,με το τρέχον έτος απόλυτο φαβορί χειρότερα από Χολαργό ΚΟΤ επαγγελματικής κατάρτισης ανακοίνωσε την έναρξη. Ελληνική Κυπέλλου για τον 11ο και 13ο στην καρδιά αυτής της ομάδας, Γενικός σχεδιασμός Kooytsarei, 11 βαθμοί υψηλότερος ανταγωνισμός διάσημο (2007 και στο Ρέθυμνο, το πρόσωπό του Παναθηναϊκού).

 

Στέργιος Χέοπα,Γιάννινα δύο σύμβαση μίσθωμα-α-μισό-έτους ανακοίνωσε Χολαργός. Το Ιράν είναι το επίπεδο του τεχνικού προσωπικού των 52 ετών Ιωάννου.
«Είμαι Χολαργός μπορεί να είναι «καμία ομάδα, και έχει μια σχέση με τις δύο εταιρείες. Επιλέξτε Δρόσος Γεώργιος  απλή ερώτηση για μένα, και έχω ελεγχθεί ένα όραμα, επικοινωνήστε με την Costa Toytoyzas. Θα έπρεπε ίσως το πιο δύσκολο έργο της καριέρας του. Έτσι, με την επόμενη χρόνια, υπομονή και δουλειά να έρθει», είπε το νέο προπονητής. επιτευχθεί στύση
Υπεύθ.:
«Θέλει μια καλή υγεία και επιτυχία του ότι η πτήση του Χολαργού, συμβάσεις και τεχνική ονομασία οικογένειας Στέργιος κουφός 2,5 χρόνια. κ. ΚΟΥΦΟΣ Χολαργού. Αυτό είναι γεμάτο από ένα νέο συμβόλαιο ή ένα μακροπρόθεσμο σχέδιο στο δάσκαλο να πάρει με μια ομάδα, και στη συνέχεια με την κυβέρνηση.

Al Ragian περιοχή τον Ιούνιο του 2014, έγινε ο πρώτος προπονητής του ανταγωνισμού σε αυτή τη χώρα να κερδίσει. Η ομάδα honor είναι tapepa Αραβικά γκολφ κλαμπ ανταγωνισμού δύο φορές πρωταθλητής και κυπελλούχος κατά το έτος 2014 και γελάω. “

Χολαργός, Κορωπί, Καλογρέζα, παπαγάλοι, Al, Ηλυσιακός Δάφνη, Apollo bepetireši, Tiuke, Ρέθυμνο ΡΑΓΙΑΝ Al (Κατάρ) λειτουργία. Α1 Κρήτη κατά την περίοδο 2011-12 και ήταν γνωστή για τερματίζοντας στην τέταρτη θέση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *