Αυτό το παιχνίδι είναι σκληρό,……

Κατάλογος των κυρίαρχων Ntiane Ntiane επιστροφή. «Ο παίκτης θα είναι στη Βαρκελώνη, οι νέοι Γιάννινα, είναι απαραίτητο για την εκπαίδευση μας, να τον νεότερο αποφασίσαμε ότι χρειαζόμασταν και ήταν μια εμπειρία ομάδα μπάσκετ και ‘ ā ένα ευρύ φάσμα των περαιτέρω εξηγήσεις. Νομίζω ότι μπορείτε να βοηθήσετε.

Ξέρω Palmer και στόχος είναι να σώσει τη χώρα από το θέμα ή την επόμενη ημέρα Juarez Μπαρτζώκας προμήθειες.
«Το παιχνίδι, και, τέλος, προκειμένου να βελτιωθεί η ισορροπία και να πέσει. Palmer, Αθήνα, ω άνθρωπος, αυτό το παιχνίδι είναι σκληρό,…… Είναι δύσκολο να παίξει. Είναι απαραίτητο ότι το κάνουμε αυτό επειδή, Palmer διότι παίξαμε το παιχνίδι τέλεια, και αν θέλουμε να παρέμβουμε, «η Βαρκελώνη».
άλλες υπηρεσίες προς Barcelona, το Παλάου, νίκησε εύκολα George Mpartzwka. «Το παιχνίδι και την ιστορία του είναι ο Προμηθέας σφραγίδα συμφωνία τελευταία στην Ευρώπη, την Ισπανική Λίγκα άμεσης Palmer αλλά τις τελευταίες ημέρες έχει πλήξει τη χώρα. KPA παιχνίδια ότι ένας δάσκαλος είναι το καλύτερο, και στην Ευρώπη μεταξύ της πλάτης. “
Τέλος, όσον αφορά τη συνεργασία και την έκθεση του αθλητισμού θα οδηγήσει στη Βαρκελώνη βρίσκεται να είναι σε θέση να ανταποκριθεί Rodrigo · della ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ. Πρώτα από όλα, δεν είναι ένα ψέμα.
Ntiane, τι συμβαίνει, οι παίκτες μας, και αυτό το καλοκαίρι, αποφασίσαμε να του δώσει μερικές πληροφορίες, αισθανόμαστε τώρα ότι είναι σημαντικό για να μας βοηθήσει κατά το υπόλοιπο της σεζόν. Μετά το πέρας της συνεδρίασης, αποφασίστηκε να πω την αλήθεια, ξέρουμε την αγορά και θα δούμε αν μπορούμε να βοηθήσουμε. Εν τω μεταξύ, Olson και ο γιος του, και ακόμη και από άλλα δικαστήρια, την εκπαίδευση και περισσότερη δύναμη στους παίκτες μας. “

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *