Αρχή της συνεργασίας με μεγάλους χορηγούς

«Η ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ σε συνεργασία με το διεθνές κέντρο ιατρικών καλλυντικών «MEDI Jeunesse», η οποία μπορεί να υποστηρίξει η ομάδα μπάσκετ κύρια στο τέλος αυτής της περιόδου (16-18) θα αγωνιστεί για την παράσταση . Για τον δότη. … Ντεμπούτο και η ομάδα μας Jersey το Σάββατο σε ισχυρή άνεμοι (20/1) στη χώρα, είναι ένα καλό σημάδι για την καλή δουλειά μαζί!

Η συμπερίληψη του μια νέα στήριξη Tiuke, περιστροφή και… goyrikos από την Ιαπωνία.
Υπεύθ.:
Το ακρωνύμιο «MEDI Jeunesse»: μας τα ναρκωτικά σήμερα, φυσικά, δεν είναι ένας μύθος. Ένα ιατρικό κέντρο Jeunesse Διεθνής, έκφραση, επειδή η ιδέα της ειδικής ιατρικής χαλκού μοντέρνα Ελλάδα αρχίζει το 1990 μέχρι σήμερα, το έργο του μια δίκαιη ασφάλιση και τη διανομή του βράχου. Η υπακοή είναι η ευθύνη του σώματος γρήγορα, και χωρίς τις παρενέργειες. Αντιθέτως, στην πραγματικότητα, μια σειρά από θεραπείες για όχι μόνο να ανακτήσει το πρόσωπο και το σώμα του σφάλματα, αλλά επίσης σύγχρονο συγκρότημα primodotoyn θεραπείας, που περιλαμβάνει το σώμα και το πνεύμα και το τέλειο συνδυασμό. “
Νέους συμπαίκτες Tiuke εδώ Γιάννινα, στη συνέχεια, πείτε την αρχή της συνεργασίας με μεγάλους χορηγούς… έκανε το ντεμπούτο του στην εθνική ομάδα κερδίσει το t-shirt της Ιαπωνίας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *