Ας πάμε στην έκθεση του παρατηρητή

Είναι ο πρόεδρος της Βενεζουέλας δεν έχει, προκειμένου να ασχοληθεί με το γήπεδο, είπε. Βενεζουέλα, στρεβλώνουν τον κ των CD που είχε λάβει οινολάσπες του. Δεν είναι δυνατόν να προστεθούν και άλλα φιλανθρωπία. Γρύλισμα του κατηγορουμένου πας PAOC.

Δεν έχω τίποτα να κάνει με την PAOC. Ελπίζουμε ότι το Βενεζουέλας αντικείμενο θέμα PAOC. Στάδιο ανήκει στη γραμματεία. Αυτό το στάδιο έγινε με τη χρήση του 13 συλλόγου. Ας έρθει να πει αν το άτομο που αξίζει φταίξιμο είναι ποιος. Υποθέτουμε ότι δεν ήταν tshristobasilis. Εγώ προσωπικά δεν τον Βενεζουέλας κεφάλι γνωρίζουν. Και εγώ τον κάλεσε να ζητήσει συγγνώμη. Κάνω ό, τι λέτε;

Georges tshristobasilis, πρόεδρος SPC », δήλωσε ο ΥΠΕΞ, και είπε μεταξύ άλλων:” βυθίζονται σε 15 χρόνια, δεν είχα κανένα. Μιλώντας στη Βενεζουέλα, εγώ υπεύθυνος για το γήπεδο, πρέπει να πάει στο γραφείο του για να του ζητήσει να μην μπορούν να αντεπεξέλθουν. Δεν έχουμε να καταπολεμήσει κάθε μέρα, και εγώ, όπως και τα άλλα κάτω μέρος του συλλόγου.

Παρακαλώ κάνετε … Δεν που η επίθεση. Banaxia μεγάλη ομάδα PAOC και κέρδισε. Ανάλογα με το θέμα της PAOC λεωφορείων. Για να δούμε τι είναι γραμμένο, ας πάμε στην έκθεση του παρατηρητή. Έχω επιτέθηκαν κ Michele Pavia προφορικά.

Εάν είστε, θέλετε να τη σχέση μου με τον κύριο Βενεζουέλα σαμποτάζ PAOC. Εγώ, επαναλαμβάνω τίποτα να κάνει με την PAOC, δεν χρειάζεται να τελειώσει εδώ. ”

Είστε αυτό που διαπράττει Σκόνδρα από τους σημαντικότερους παίκτες της νεότερος αδελφός στην χειρονομία. Θα ήθελα να μείνω εδώ. Δεν μπορεί να αντιμετωπίσει και να παραμείνουν στον αγώνα. Έχω μια ανάδραση η οποία είναι εξαιρετική για τη Βενεζουέλα, μου είπε CD και δημοσιογράφοι ντουλάπι PAOC δωμάτιο.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *