Η πρώτη συνάντηση μιας ομάδας φίλων

«Σέρχιο Αραούχο να παίξει μέχρι το τέλος της σεζόν στην ΑΕΚ, έκτη στη γενική κατάταξη. Αυτός ήταν ο προπονητής του συλλόγου πας και πληρώσει το χρέος και Sevilla και Σαραγόσα, Manolo Jimenez, και πολλά από τα χρήματα στην Αργεντινή «Λας Πάλμας.
Λας Πάλμας ήταν επίσημα ανακοίνωσα αυτού ικανότητα από Σέρχιο Αραούχο ΑΕΚ δανεισμού τον Ιούνιο, να περιγράψει την αποστολή στην Αθήνα σήμερα (στις 6:00 το απόγευμα το καλοκαίρι, Μαδρίτη).
«Araújo, αφού προέρχονται από Μπόκα Τζούνιορς το 2014/15 και συμπληρώστε τον τίγρη, τα καλάθια Λας Πάλμας 25 στο Σαμπιονά, μετά από 13 χρόνια προς την κατεύθυνση του Paco Χαράρε. η σημασία της ομάδας είναι σημαντικό να Araujo, και μπορεί να υπάρξει ένα μέρος αυτού του έργου. Araujo, των παικτών στη χώρα, στο Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια, και να εξηγήσει τις περιστάσεις σας στην αγορά κατά το παρελθόν. η σύμβαση έληξε το 2020 σε όλες τις 11 παιχνίδια στο πρωτάθλημα (επιτέλους αρχίζουν να δέχονται λεπτά 532) συνολικά 26 λεπτό και μυτερό. Έχετε δύο γκολ της Γρανάδας και δύο στη Μαδρίτη. συμμετοχή σε σύντομο Copa del Rey (15 λεπτά στον πρώτο αγώνα από Celta de Vigo). την τελευταία φορά που ξεπέρασε τα 5 γκολ του Συλλόγου.
Νεαρές γυναίκες από την Αργεντινή για την ΑΕΚ στην, ίσως, η πρώτη συνάντηση μιας ομάδας φίλων που ετοιμάζονται να λαμβάνουν το «Ελευθέριος Βενιζέλος».
Οι παίκτες της Αργεντινής, και το Σάββατο αυτό το έτος, 25, σχεδιάζει να ταξιδέψουν την Πέμπτη να το (νέο). Ταξίδι γιατροί και παρουσιάστηκε στην ΑΕΚ, ως οπαδοί του Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, που εργάζονται Λας Πάλμας προσκοπισμό.»

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *