Νίκη με σκορ 2-0

Ο Ηρακλής πήρε Ημαθίας tiebreaker. “Λευκό”, Mighty Βέροια 2-0 είχε κερδίσει πριν από το σχηματισμό χρόνια στην Σούπερ βίντεο. Ήταν στο πλαίσιο της επικάλυψης 2. Αγώνας Grontis (’81) και Leozinio (90 + 1 ‘-shootout).

Οι επισκέπτες 16 λεπτά Γιάννινα “σύνδεση”. Το ακόλουθο μήνυμα λάθους Asigkmpa, Kantimoiri Monteiro πήρε περάσει μέσα από την κυκλοφοριακή συμφόρηση που βρέθηκαν στο Portugalca πολύ έμμεση, και θέλουν να παραδεχτούν σκεφτείτε. Πιστέψτε, το πρώτο εξάμηνο (40 ‘), αλλά επιβεβαίωσε ότι η πιθανότητα των γεγονότων οδήγησης πυροβόλησε μπάλα Choyanterson κεφαλίδα ίσο με Kapetanoy, 48, ενώ η νέα κεφαλίδα, αλλά το μαύρο.

Και η νίκη με σκορ 2-0 στην tiebreaker της Βέροιας Ηρακλή.

GRONT κυανόλευκοι γκολ (81) και Leozinio (με πέναλτι στην παράταση) ωρίμανσης και αναμένει να σταματήσει.

Στο 65. ποινή CHC-λεπτό, αλλά kontrare μπάλα Leozinio, όπως εγκρίθηκε από το ποσό των plasare ενώ το 66 και το 75, “Ω, θεωρήθηκε ότι οι τέχνες (ες) αρνείται ότι έχει δύο ευκαιρίες από τα γυρίσματα Choyanterson αλλά Stoitsef σκόραρε καλά τοποθετημένα σε αλλά έχει πέσει έξω από το φούρνο. 81 συνεργαστεί με Regent και δεξιά GRONT με εξαιρετικές γυρίσματα (σφαίρες), στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα Kantimoiri. GRACE DE πραξικόπημα ήταν ο οικοδεσπότης στο πρώτο λεπτό της αδράνειας, όταν κατάφερε ο Ηρακλής κέρδισε η ανταλλαγή των σταδίων καύσης και πάλι να σπάσει το 11 Leozinio η Αραβική τελικό 2-0.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *