Δεν είναι σύμφωνη με τις αρχές και τις αξίες της Ελλάδας

Ποδοσφαιρικό αγώνα στην Ελλάδα Γεώργιος Καραϊσκάκης “” Πολιτισμού και Αθλητισμού, και ο κ Γιώργος Βασιλειάδης, ο Υπουργός πραγματοποιήθηκε ελληνικά κυριαρχικά γκαλερί μισούσε την απόφασή του, χωρίς προειδοποίηση, τίναξε “- Βοσνία.

Ο κ Βασιλειάδης Φωτογραφία κανόνα δικτάτορα, και να αναστείλει το θεατή να Σρεμπρένιτσα Βόσνιοι σκότωσε έναν μικρό αριθμό, εκεί δεν είναι σύμφωνη με τις αρχές και τις αξίες της Ελλάδα Δημοκρατίας και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, οι Έλληνες τρέμουν αντανακλούν.
Γιώργος Βασιλειάδης Σρεμπρένιτσα στη Βοσνία στο παιχνίδι με το πρότυπο πίσω περιοχές των Ελλήνων οπαδών τίναξε την κατάρα της ζωής.

Περισσότερες πληροφορίες Γιάννινα:

Ο Υπουργός, και την ευκαιρία να αφαιρέσει από κοινού ζωής, έγιναν δεκτοί στο σκοντάψει για τον εντοπισμό ανθρωπόμορφα ελληνικό δικαστήριο δεν έχει καμία θέση στο παιχνίδι και φασίστες στη τόνισε, μου εθνική ομάδα και κάθε επικοινωνία με την Ελληνική Αστυνομία. ”

Παιχνίδια νέος Πρωθυπουργός, τιμωρήθηκε, και το βράδυ της Κυριακής (1311), το λάβαρο », είπε ο Γ Καραϊσκάκης” εξέφρασε το φόβο ότι οι Βόσνιοι ακολουθούν. Στην πραγματικότητα, λένε, “είπε ανθρωπόμορφα φασίστες” σε επαφή με τα ελληνικά δικαστήρια και την αστυνομία να εντοπίσει και να τιμωρήσει τους δεν υπάρχει χώρος, τους απαγορεύεται να προσεγγίσουν την είσοδο στην πίστα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *