Το τρίτο μεγαλύτερο γήπεδο στην Ευρώπη

λαμβάνονται από το διπλό χρόνο
Τιμή βέλτιστη εκτίμηση εκείνη τη στιγμή για το έργο να είναι κατά το παρελθόν, είναι το μεγαλύτερο μέρος. “Παιδιά,” Πάω να αναπτύξει μια πλατφόρμα σε δύο επίπεδα, και δεν πρέπει να περιορίζουν την ικανότητα του σταδίου κατά τη διάρκεια του τρέχοντος προγράμματος.

Ωστόσο, με βάση τις τεχνικές δεξιότητες, συμπεριλαμβανομένων τίτλος ονομάζεται περίπτερο για να προσθέσετε 7.500 καθίσματα, Μπόμπι Τσάρλτον είναι δυνατόν.

Με αυτόν τον τρόπο, με τον τρόπο αυτό, 88 000 πας θέσεις Old Trafford της Manchester United έχει να διαχειριστεί, σύμφωνα με την Daily Mail για την αύξηση της χωρητικότητας των θέσεων γήπεδο, το τρίτο μεγαλύτερο στην Ευρώπη.

Θέατρο των ονείρων στην γηραιά ήπειρο, σήμερα είναι η μεγαλύτερη Nanthe γήπεδο μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 75 000 θεατές.

Η προτεινόμενη αύξηση της παραγωγικής ικανότητας 88 000 πόλεις στο “Ολντ Τράφορντ” σημαίνει ότι λαμβάνονται από το διπλό χρόνο μόνο «για το δεύτερο μεγαλύτερο στρατόπεδο στη Βαρκελώνη» 99 354 θέσεις naoo θα είναι στην Ευρώπη και βρέθηκαν στο Γουέμπλεϊ έχει χωρητικότητα 90 000.

Με την κατασκευή νέων τεχνολογιών γήπεδο έργα της σήραγγας ή την κατεδάφιση ενός μεγάλου αριθμού από το πίσω μέρος του σπιτιού θα πρέπει να το αγνοήσει.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *