Όλη η προσοχή στον αγώνα

Στις αρχές του παιχνιδιού στο Παλέρμο, ο οποίος όπως 6 «κέντρο με απαντήσεις και Nestorobski κεφάλι είναι ιδανικό γλυκό Ρέινα (0-1). Αυτό είναι ένα… Νάπολι «φορτίο» και 7 Allan τριαντάφυλλο» είναι μια καλή ευκαιρία με τζάκι κατά τη διάρκεια της σχεδόν άδειο εξαεριστήρες Καγιεχόν 11″ και Posabets στο παιχνίδι με το πόδι και να το στείλετε στην κάθετη ακτίνα. Rozanne επιτυχία στο παιχνίδι τους μισό γήπεδο και 25. «μια νέα ευκαιρία για ψήσιμο πας Posabets απαγορευτεί μετά την επόμενη παράδοση μακριά από τον εισβολέα Καγιεχόν δοκιμάστε Mertens. Κροατία εισβολείς σε γενικές γραμμές, είναι μακράν η καλύτερη ομάδα στα πρώτα 45 λεπτά μετά λένε «δεν» «38 στο Βέλγιο, ενώ στο 45′ παρέμβαση Gkonsales στο τμήμα με αποτέλεσμα πρώτα και Mertens 0-1.

Κερδίζοντας στη Ρώμη, στο 2. το… όχι επειδή είναι ένας τρόπος για να νικήσει την Παλέρμο Κορέα (1-1) στο San Paolo
Tzalorosi λείπουν στη Γένοβα, Σαμπντόρια, Napoli γνωρίζουμε ότι για να κερδίσει πάνω από Siciliano, 2. Ωστόσο, δεν είναι! Όλη η προσοχή στον αγώνα διαθέσιμο στο στόχο του πόσο πολύ η ομάδα στο τέλος του το Sari, Maurizio επηρεάζουν μόνο. Εκπληκτικό είναι ότι αυτό είναι όλα ένα δώρο από το Posabets, που είναι δύσκολο στο Παλέρμο! Με αυτόν τον τρόπο, Ντιέγκο Λόπεζ στον πάγκο όταν το γάλα κάνει το Rozanne Ναπολιτάνοι δύο σημεία, που μπορούν να αποδείξουν ότι είναι στη διαδικασία να χάσουν πολύ πιο σημαντικό. 4, αλλά δεν είναι ακριβώς στο 3. …
Τα πράγματα έχουν αλλάξει στη δεύτερη, με την Νάπολι, να προχωρήσει από την αρχή, και για άλλη μια φορά, Allan υποκαταστήματος, το οποίο έχει μείνει αδρανής για 48 Posabets «απειλή. έχει ως αποτέλεσμα την καθαρή (1-1). Υποδοχής έχει πολλά κατά τη διάρκεια αυτό το δεύτερο χτύπημα και να πάρει ένα τρίποντο αλλά προσπάθειες «πυροβολισμός από τη βρετανική συμμετοχή όπως» Posabets 76 περίπου 89. 90 Καγιεχόν «Παλέρμο με 10 παίκτες για το έγκλημα. Gkolntanigka Mertens, Ναπολιτάνοι Posabets εγκατασταθεί στην περιοχή, και το ‘ 93 από Leicester City… το μέγεθος των πυρομαχικών που αποστέλλονται, έτσι είναι μια καλή νύχτα,» καταγγέλλοντας το» Sari!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *