Η παράδοση έχει αποδεχθεί την μοίρα

Είναι μια ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη πρώτος, αλλά όχι να ελπίζουμε και να λεηλατούν «όπλο» Καββαδά, Ntragkitsebits, Simtsak και την υπεράσπισή του βασίζεται σε δοκιμές, και πολύ γρήγορα ήταν μεγάλη διαφορά, Πάρτε 10 λεπτά για να καθορίσει το νικητή πας+ 17 (23-6).

Είναι η ενέργεια κατά το δεύτερο εξάμηνο, τραβώντας τη λευκή σημαία και την κατανόηση Ρέθυμνο πόλη ανάμεσα στο πρώτο τμήμα του δισκίου και δεν ανανεώνονται κατά το τέλος του Μαρτίου έως + 35 (74-40).

Δεν τρομερό τελευταία ημέρα ΆΡΗΣ diesyre, την πόλη του Ρεθύμνου και 48 σημεία (98-50) για την «Nick ήρθε από» επιτυγχάνεται μετά από δύο συνεχόμενες ήττες, κερδίζοντας
Στο ρόλο του, και δεν υποστηρίζει την κριτική ότι πρέπει να επιστρέψει την ίδια ΆΡΗΣ Ρέθυμνο πόλη επικρατώντας…
Επιπλέον, ο προπονητής της ομάδας, τελευταία κάρτα στον ανταγωνισμό στο γράψιμο αλλά μερικές φορές όταν τους παράδοση έχει αποδεχθεί την μοίρα, «Nick έρθει από το εξωτερικό» και άλλαξε εντελώς η μορφή και πολλά άλλα… για δωρεάν. Το ήμισυ του Μαρτίου και το «καυτό», αλλά την ασφάλεια, όπως η χαλάρωση, και τελειώνει με emfanis 46-26.
Αυτό που μένει είναι μια εντυπωσιακή πτυχή της τα ίδια αποτελέσματα τον Μάιο, στο τέλος, αν εσείς… + 48 (98-50), και Δημήτρη Πρίφτη να δώσει χρόνο για το παιχνίδι για όλους τους παίκτες, αλλά από την άλλη πλευρά, η πόλη είχε ένας παίκτης έχει δύο ψηφία.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *