Τρία χρόνια συγκρούσεων έχουν εκπληρωθεί

Έχουμε μια πολύ υψηλή συγκέντρωση της εβδομάδας ήταν ακόμη περισσότερο. Πηγαίνετε στο νησί και από το μέρος του παιχνιδιού μας, φροντίζουν: Συγχαρητήρια για τη σοβαρότητα ενός κοριτσιού «στη σημαία της George Chrysomallidi κάποια πίεση στο πούλμαν πας Serra AO Μπόγιαν εμπνευσμένο κόμμα» προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος της σταθερότητας με την ελπίδα ότι αυτό δεν εμποδίζει εδώ, φυσικά. Τώρα έχουμε για την καταπολέμηση του πριν φύγαμε, οι μέρες είναι οι θερμότεροι μήνες. “

 

Serra σε μπλε «διάλειμμα», «8», ostoits, ακίνητη περιουσία, βάλτε πόρτα αυτή παρέχει έναν εύκολο ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ 3-0, Papazoguro (25-16,25-14.25-18).
Αυτές οι δύο ομάδες, καθώς και τις απώλειές τους στην Ταϊλάνδη, τρία χρόνια συγκρούσεων έχουν εκπληρωθεί στο τέλος της πρώτης εβδομάδας της αλλαγής είναι να απογειωθεί (νίκης), που δεν είχε συμπεριληφθεί, έγραψε. «Ελπίδα δεν είναι η απάντηση στις δύο χθες, υπάρχει μια πιθανότητα ότι η Μακεδονική νίκη σήμερα.

(Chrysomallidis) Kalantatze, Kalantaridoy, ΝΟΤΗΣ, ΚΑΛΑΙΤΖΑΚΗ Γεροβασιλείου Wilson θα πρέπει να αναμένεται. Soypiwni-C/Mpoletoy, Mpoletoy, Karamoytsa, Δροσοπούλου.

Οργάνωση:
AO SERRA (Οικονόμου) Zntobts, Terzits, Γεωργιάδου, Μουντάκης, Μεταξά, Βεργίδου, Arkakianoy/ΤΣΟΧΑΤΖΗ, ΤΣΟΜΠΑΝΙΔΟΥ, ΔΙΧΤΥΑ, Παναγιωτίδου.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *