Ένα από τα μεγαλύτερα κλαμπ της Ευρώπης

Αύριο η θερμοκρασία της ατμόσφαιρας του παιχνίδι World of Hope “Ξέρω ότι αυτή η κατηγορία της υποστήριξης της Σερβίας και της Παρτιζάν, γιατί, επειδή ξέρετε ότι. Ι ΠΑΟΚ κόσμο Γιάννινα.” Ας ελπίσουμε ότι, με όλους εδώ και το Tour “αύριο για να γιορτάσουν τη νίκη.

Μιλάει με Βλάντο Πέτκοβιτς: “Ναι, έχω bothisei θέση να πληρούν τις προϋποθέσεις για την ομάδα για να παίξει το εθνικό αρκετά μαζί για να μας καλέσετε για δέκα χρόνια και είχα τέσσερα άτομα στην ομάδα μου ΠΑΟΚ» και αποφάσισε να έρθει στην ρόλου στην Ελλάδα περισσότερα ..

… “Καρδιά” της Σερβίας, που πηγαίνει κατ ‘ευθείαν για πρώτη φορά στην περιοδεία CEV Cup.

Είπε: “Έχω μια μακρά ιστορία της ένα από τα μεγαλύτερα κλαμπ της Ευρώπης ομάδα του ΠΑΟΚ και υπάρχουν πολλοί παίκτες που δεν ήταν πολύ χαρούμενος,” Είμαι χαρούμενος για την ομάδα και, όπως είπα, το παιχνίδι ΠΑΟΚ μακρά παράδοση της ομάδας μας και εγώ .. δεν έχω παίξει τις δύο πρώτες σειρές των αποτελεσμάτων ήταν αγωνιστικά στις ΗΠΑ είμαι ένα μέρος των πάντων.

Ευχαριστώ τους ανθρώπους και τον πρόεδρο και για την ομάδα του ΠΑΟΚ και θα περίμενε κανείς αυτό το μέγεθος. Περιοδεία το καλύτερο από τα προβλήματα του αύριο δεν είναι εύκολη υπόθεση. “

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *