Επιθυμία του να αγωνιστεί μέχρι το τέλος

Αν μπορούμε να επιτύχουμε τους στόχους του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ελπίζω. Αυτός είναι ο στόχος. Είναι έτοιμο σε 1-2 χρόνια μετά τον πόλεμο, που μοιράζονται ένα παγκόσμιο ρεκόρ πέντε Γιουβέντους τερματοφύλακας είπε: η γερμανική Κύπελλο, το Μεξικό και Antonio Karmpachal στηρίζει και Λόταρ Ματέους.

Το καλοκαίρι του 2018 με 40 χρόνια Μπουφόν, «skoyantra atzoyra» με 167 εγγραφές και να μοιράζονται πληροφορίες με τις συνεδριάσεις Ίκερ Κασίγιας ή την ετικέτα.

Και η ακύρωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 2018 και συρρικνώθηκε σε Ευρώ το 2016, η Γερμανία, η Ιταλία,Γιάννινα Τζιανλουίτζι Μπουφόν

Ο βετεράνος στην ιταλική τερματοφύλακας, 39, έδωσε μια συνέντευξη με την ισπανική αρχή Équipe εφημερίδα για τη Ρωσία στο Παγκόσμιο Κύπελλο και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα σε έξι από την επιθυμία του να αγωνιστεί μέχρι το τέλος της εγγραφής.

Αλλά μπορεί να είναι ένα άλλο παλιό της χαρακτήρα! Ο θρυλικός τερματοφύλακας Ντίνο Τζοφ, Γιουβέντους, καθώς συμμετέχουν στο Παγκόσμιο Κύπελλο το 1982, ηλικίας 40 έτη και 4 μήνες, και μεγάλωσε στην Ιταλία, στη συνέχεια. Μπουφόν θα μπορούσε να αυξήσει το ποσοστό των γεννήσεων το 1978, καθώς τα παγκόσμια αθλητικά της Ρωσίας, και έχουμε και στο παρελθόν, και έχει προγραμματιστεί Tzof (40 έτη και 5 μήνες).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *