Πρέπει να επιστρέψουμε στο παρελθόν

“Με τη δημιουργία STOIXIMAN. Αν GR MVP πιθανότητες, η ομάδα μου και το πρώτο βραβείο το 2017, θα ήθελα, και ήταν πραγματικά μια μεγάλη βοήθεια για να πληρώσει για να πάει σε ομάδες.

“Nick (Betoylas), και να διασκεδάσουν. Ξέρω τον τρόπο που δίδαξε. Ξέρω ότι είναι η περιοχή των αθλητών και τα σύννεφα της ζωής μου. Στην πραγματικότητα, είναι καλύτερα από ό, τι του παρουσία στην ομάδα μας. ”

Toarlin Fitzpatrick σκόραρε STOIXIMAN. Μικρές GR MVP (16 ημέρες) STOIXIMAN. Καλάθι αντιπαράθεση μεταξύ GR και Απόλλων Πατρών Ρέθυμνο Κρήτης Carna και την καταπολέμηση καλά και σφράγιση.

Η ομάδα συνεδρίασε στην Κρήτη πριν από τον τέταρτο γύρο του GK και 28, την πρώτη νίκη της καριέρας του το 2017 στο τιμόνι. Fitzpatrick συσσωρευμένη Ekaesia 36 (21 βολές σε 2 x 3, 5 x 7, και οι δείκτες για δύο, 3 / 4-3 βέλη, 13 σφαίρες, δύο βοηθός χειρουργούς σφάλμα πέντε, 2 λάθη, 2 κλεψίματα και μετρήσει τον αριθμό ’31 Φεβρουάριος 33 ”), οι υπόλοιποι παίκτες παίζουν το 16 και η παρουσία των Ηνωμένων Εθνών στον πάγκο, ο βασιλιάς της Κρήτης στο Ρέθυμνο Apollo 15 το 2014 προπονητής πας Niko Betoyla Carna.

STOIXIMAN. GR MVP (Αύγουστος 16) για να κερδίσει το βασιλιά της Κρήτης στο Ρέθυμνο Απόλλωνα Πατρών και για πρώτη Carna και το 2017;

Τώρα, όμως, το παιχνίδι αργότερα, προς το συμφέρον μας. Έχουμε δει σε ένα παιχνίδι. Πρέπει να επιστρέψουμε στο παρελθόν, επικεντρώθηκε στους στόχους μας, και στον πρώτο γύρο. Εστίαση στο επόμενο παιχνίδι και να βρει έναν τρόπο να κερδίσει. ”

Το παιχνίδι μας βασιλιάς Ρέθυμνο Κρήτης πάγκο Nicole Betoylas πρώτη Απόλλωνα μπορώ Carna 2014 synergastikes Έλληνες πρωταθλητές στο Top 15;

Και τι μπορεί να γίνει εναντίον του βασιλιά, το Ρέθυμνο στην Κρήτη;

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *