Δικαίωμα σε δέκα οπαδούς

Στην κορυφή μεταξύ των παγκόσμιων ηγετών των οργανισμών μέσων ενημέρωσης σημειωθεί ότι οκτώ υποστηρικτές της αντιπολίτευσης που εχθρός της Ουκρανίας περιφερειακό κέντρο εκπαίδευσης μετά την πρώτη προπόνηση.

Δύο ακόμη ποδόσφαιρο οπαδούς της ισπανικής κυβέρνησης κατηγόρησε την επίθεση Zozoylia οργάνωσε μια συνέντευξη τύπου στις 5 Φεβρουαρίου. Regio Bagekano οπαδούς εργασίας, όπως αναφέρεται στην έκθεση.

Δέκα υποστήριξη Regio Bagekano Ρωμαϊκή Zozoylia δανείου απάντησε Μπέτις Ισπανική Λίγκα, όπως ανακοινώθηκε την Πέμπτη από τις αγωγές.

La Liga ήταν ονομαστικά Ρωμαϊκή Zozoylia Regio Bagekano, δηλώνοντας ότι το δικαίωμα σε δέκα οπαδούς δάνεια Αεροδρόμιο Γιάννινα Madrilenwn μετάδοσης ακυρώθηκαν τα ζητήματα που τέθηκαν.

Στην πραγματικότητα, το πρωτάθλημα κινείται προσφυγή κατά το άρθρο 172.1 του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας, και ιδιαίτερα στην Ισπανία για να συμμετάσχουν στο βίντεο ή ήχου για όλους.

Ανεμιστήρες με χαιρετά με την κριτική αφορά Μπέτις, αφήνοντας τους δεσμούς με την Ουκρανία και, φυσικά, δεν-Ναζί, ο παίκτης προς τα δεξιά κίνηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *