Έτοιμος για τη διαφοροποίηση

AEL FC, αλλά αποδείχθηκε ότι ο ίδιος προσπάθησε να ΑΕΛ μεταγραφή τον Ιανουάριο, αλλά κάλεσε τη Βραζιλία να βελτιωθεί, έλαβε την μπάλα 28 στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος, προσθέτοντας ότι «μπορούμε να πιάσει” ή ένα βαλσαμωμένο πουλί »»!

“Έμαθα ανακοίνωση της Βραζιλίας club ΑΕΛ τερματοφύλακας VT Choyanterson η οποία φέρεται να ταύρων και ΑΕΛ χειρότερη από την ομάδα του Ηρακλή, και δεν μπορεί να χειριστεί την πίεση.
Θα ήθελα να ρωτήσω γιατί, γιατί πιστεύεται ότι η ΑΕΛ χειρότερη ομάδα επιτύχουμε τις πόρτες μας τον Ιανουάριο του ψηφιοποιημένου περίοδο μεταγραφή και, αφετέρου, να του δώσει συμβουλές: Μην επικρίνετε την ομάδα, ο οποίος ζήτησε να μην ξαναγραφεί, και κατανοούμε την πίκρα, η οποία είναι απορρίφθηκαν για διάφορους λόγους, θα ήταν καλό αν θέλετε να κρατήσετε τον Ηρακλή να ενισχυθεί η αποτελεσματικότητα του παρελθόντος, υπήρχαν μόνο 28 πύλες στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος (!) ότι η κατάσταση για το ρεκόρ »ή ένα βαλσαμωμένο πουλί.”

ΑΕΛ “επιτέθηκε” Choyanterson απίστευτα βασίζεται στην προκαταρκτική έκθεση σχετικά με Crimson

Μετά σας συνιστούμε να εξοικειωθείτε με το πρόγραμμα ΑΕΛ Ρεκρεατίβο, Βέροια, Λεβαδειακός, αλλά και να υπενθυμίσει τα τέσσερα σημεία, και τώρα υπάρχει μια διαφορά!

Αυτό οφείλεται στο Βραζιλιάνο τερματοφύλακα διαρροές Θεσσαλοί, ο Ηρακλής, τονίζοντας, μεταξύ άλλων, ότι η ομάδα είναι καλύτερη από την πας ΑΕΛ. “Σχετικά με τον Ηρακλή δεν θα είναι τίποτα. Μείνετε στην κατηγορία, αλλά όχι η ομάδα μας είναι η τελευταία θέση μέχρι σήμερα. Υπάρχουν και άλλες ομάδες όπως η Λεβαδειακός και τη Λάρισα, η οποία νομίζω ότι είναι χειρότερη από ό, τι μας», σχολίασε ήρθε οργισμένη αντίδραση «Crimson».

Το μόνο που έχετε να έχουμε καλούς παίκτες και καλό για τους ενήλικες και παιδιά με μακροπρόθεσμα συμβόλαια, οφείλεται στο γεγονός ότι το ένα τέταρτο από τα παρακάτω είναι ένας καλός χρόνος για να προσαρμοστούν, έτσι ώστε το επόμενο κύπελλο Super League σε 2017 έως 18, οι οποίες θα μειωθούν σε τρεις ομάδες και mparaz τι ο στόχος σας είναι να σταματήσει, αλλά να είναι έτοιμος για τη διαφοροποίηση. ”

Λιανική επίσημη απάντηση της ΑΕΛ έχει καταρτίσει στο Facebook:

Οι απόψεις που παρέχονται για να αντέξει την πίεση, θα δούμε μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, φυσικά, όταν οι ηγέτες Choyanterson διαφόρων πόρτες για να κερδίσει η ομάδα Super League που δεν έχουν συνάψει σύμβαση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *