Επιθυμία να ζήσουν στην Ελλάδα

Ό, τι λέγεται για την καριέρα του είναι η Susan Σάντος, είπε ο πρώτος χωρίς Spanard συμμετοχής σε νεαρούς ποδοσφαιριστές της δεύτερης ομάδας (32 αγώνες, 8 γκολ, 4 ασίστ) επίθεση, “ένα”, κολακευτικά λόγια, αλλά αυτή τη μάχη, η οποία ήταν.

Susan Silva de Oliveira ήταν οι Ολυμπιακοί Αγώνες! Μετά τη γέννηση του 45 συνεντεύξεις μια-δυο μέρες στην πατρίδα του, καθώς και πληροφορίες σχετικά με το τι μένει στο κόκκινο και το λευκό φανέλα και την Ελλάδα. Ορισμένοι παίκτες Σάντος κάλεσε τα κολακευτικά λόγια να πω;

Susan από την πλευρά της την επιθυμία να ζήσουν στην Ελλάδα και το ΕΓ καθένα από νοσταλγία και αναμνήσεις. 45chronos ημέρα, τη Βραζιλία, για να λάβετε πληροφορίες σχετικά με τη χώρα καταγωγής τους ήταν σε «Dia Rio Grande do ABC», ειδικά εκείνων που ζουν στην ποδοσφαιριστής στον Πειραιά, στην Ελλάδα.

Σχόλια :: “είναι μια αποκάλυψη Santos player, μεγάλη τεχνική και σκόραρε, κατά την κρίση του».

«Είμαι χαρούμενος για όλα τα πράγματα που έχω πετύχει. Σάντος είναι μια έκρηξη και ήταν anagnwristika ομάδα, αλλά έκανε ένα πολύ καλό σημείο, και οι άλλες ομάδες αγωνίστηκαν έκπληξη ο πας Ολυμπιακός FC Barcelona, ​​είχα ένα πλήρες και πολύ καλή στη σεζόν για μένα », σχολίασε” ZIO “.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ανήκει στους παίκτες, όπως έχω, διευθυντή του γραφείου του Bruno!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *