Ο σύλλογος έλαβε την απόφαση ομόφωνα

Η tshemeth τον Ιούνιο του περασμένου έτους, η δοκιμή τριών ετών από τη νέα ώθηση στη Γρανάδα, ο σύλλογος συνεχίζει να είναι δύσκολο να “σημαντική πρόοδο” στο χρόνο, αλλά το καλοκαίρι είναι πάνω από tzyangk lizangk Κίνα πρόσφατα. Στο έκτο παιχνίδι στο πρωτάθλημα, μετά το Βασίλειο της Γρανάδας ήταν ζηλιάρης, συγκομιδή ήταν δύο σημεία. δίκτυο Klarifyes Σύλλογος Ισπανία για κάποιο χρονικό διάστημα “κομμάτια” της πρώτης ομάδας των εκπαιδευτικών από planagkoyma Givi δεύτερο.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι tshemeth ο δεύτερος δάσκαλος που ήταν εκτός λειτουργίας από μια περίοδο υψηλής στην Ισπανία κατά τη διάρκεια της τρέχουσας, για πρώτη φορά στην απώλεια για Βαλένθια την περασμένη εβδομάδα από το Paco agestaran.

μέθοδοι διαχείρισης της Γρανάδας Γιάννινα ακολουθούν Peter tshemeth, ανακοίνωσε ο καθηγητής της ισπανικής λέσχης εξάλειψη tshronoy 46, να »,« ως αποτέλεσμα της πικρίας των τμημάτων της βαθμολογίας ισπανική League μετά τους τελευταίους τρεις μήνες.

«Η Γρανάδα βρίσκεται στο τέλος της σύμβασης ο πρώτος προπονητής της ομάδας Paco tshemeth της. Μελέτη ανέλυσε την κατάσταση στον καιρό τώρα, και τα αποτελέσματα που επιτεύχθηκαν, ο σύλλογος έλαβε την απόφαση ομόφωνα,« Έκθεση της Ανδαλουσίας club.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *