Φιλανθρωπικό Olias

Λεπτομέρειες: … “παν … ➤ El ανακοινώσει το επόμενο ματς APO APO El Ανόρθωση, 13/12 μεγάλη αγάπη αγαπούν την εγκατάσταση της ομάδας τη Δευτέρα για να προσφέρουν χρήματα για να είναι μεταφορά που αναφέρονται Olias γυναίκες κάτω από την ηλικία των μόλις 23 χρόνια, λίγες μέρες με τα παιδιά του μετά τη γέννηση ενός Λευκωσίας νοσοκομείο εντατική εκπαίδευση αποφέρει πρόσθετα κατασχέσεων εγκεφάλου και είχε διαγνωστεί με καρκίνο του εγκεφάλου εμφανίζεται ως αποτέλεσμα, επειδή είναι αναίσθητος.

Όλια egcheiristike μόλις πριν από λίγες ημέρες στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στο Tübingen, Γερμανία, τη μεταφορά Γιάννινα και το κόστος των υπηρεσιών στη χειρουργική αντιμετώπιση της Olias οικογενειακή φωτογραφία δεν είναι βιώσιμη.

Η δήλωσή του APO El PANSYFI φιλανθρωπικό Olias ήταν το θύμα σοβαρά προβλήματα με την κυκλοφορία του χρήματος.

Ο καθένας μπορεί να βάλει τα χρήματα στην τράπεζα, τα χρήματα σε ίσες ή άνισες 2.006.528 έως 2 (μετά surfing Βίκτωρας), Ταμασσού βουνό και Πιτσιλιάς ή σε άλλες εταιρείες.

Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε σε απευθείας σύνδεση CY21000110000000020065282 IBAN.
BIC: κτίριο CCBKCY2N, υπάρχουν τρεις από αυτούς κατά το τέταρτο είδος της ενέργειας, «πολέμησε στο πίσω μέρος της γραμμής.

Ως εκ τούτου, πηγαίνετε στο παιχνίδι της Ανόρθωσης είναι στο γήπεδο. Εισαγωγή ενός επιπλέον ευρώ για τη δεύτερη ομάδα για να κερδίσει τις τελικές παίκτες υπογραφή για να πουλήσει ένα T-shirt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *