Ημέρα της θεωρίας και της πρακτικής

Από τις 8:00 π.μ. και η πρώτη έκθεση, η οποία είναι πολύ ενθουσιασμένος για αυτό εμπειρία Σαλπιγγίδης. Τάκης Φύσσας, ΣΑΛΠΕΑ φοιτητές «Γιούρκας Σεϊταρίδης του Παρασκευά Ανδράλας και. Το καλοκαίρι το σύνολο υποψηφίων IC μάθετε το πρόγραμμα κατά τη δεύτερη ημέρα του 10 στη Ρόδο.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι μπορεί να ενεργεί ως ο κάτοχος του διπλώματος του v ποδοσφαίρου UEFA Ακαδημία Γιάννινα, η οποία φαίνεται να είναι πρώτος σκόρερ ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης.

Δημήτρης Μαλισιόβας της παράστασης από «μικρόφωνο» στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης ο ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός πριν από τη λήψη μια μακρά απαιτούνται έγγραφα και να υπογράψει την πορεία Σάββατο στον Πειραιά.
Που έχετε να κάνετε το πρώτο μέρος του ελέγχου της Δυτικής Αττικής σχολεία Συλλόγου, υπό την αιγίδα της UEFA OP (C). Το πρώτο από τα τέσσερα βήματα που απαιτούνται για να πάρουν το δίπλωμα του εκπαιδευτή και κάθεται στην καρέκλα. Περιλαμβάνει την ημέρα της θεωρίας και της πρακτικής υπό την επίβλεψη του διευθυντή του μισθού των εκπαιδευτικών κορυφαία σχολή Batak ΕΠΟ ενέκρινε κάθε 15 χρόνια στην Ελλάδα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *