Περιοδικό ως η φωνή συλλογισμό

Οι άνθρωποι που ζητούν ένα βαθμό ένα πας artshiskorer πιο κοντά σε Luis Suarez, ο χαφ ετησίως, αλλά με 91 ψήφους, μακριά, τόσο apokathilvsei gkryezman. نیمار, οπλισμένοι με 60 πόντους και να θέσει το αίτημά σας για κάτι δεν είναι συσχετισμένη με τη δοκιμή προς τη χοληδόχο κύστη.

Την ευθύνη των τοπικών προϊόντων της κλάσης 7 και 8… Lester, καθώς και προσωπικό στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου 2016, παρτυ, Ριάντ με 9 ψήφους (20-11) ανά εργαζόμενο το έτος 2016, Jimmy είπε στους δημοσιογράφους να απολαύσετε.

«««Περιοδικό ως η φωνή συλλογισμό και ταξινόμηση των τυχόν ποδόσφαιρο χρυσή μπάλα, η οποία, για τα καθήκοντά της κατάκτησης Κριστιάνο Ρονάλντο 4 φορές.
Ο επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης είπε Πορτογαλικά ψήφους διαφορά μεταξύ 745 και Λιονέλ Μέσι πέρασε 400 ψήφους. Μόνο 316 ψήφοι των 173 Αργεντινής κατάλογο των δημοσιογράφων που συμμετείχαν στη διαδικασία, η τελική επιβεβαίωση ότι η ΕΕ δεν είναι ενδιαφέρον για τρέξιμο και master dyasillogiko.
Στην τρίτη θέση, καθώς και τη διαφορά μεταξύ της κορυφής και το κατώτατο σημείο. Τέλος στο dyasillogiko Γυμνάσιο και στο τέλος, Ρονάλντο, Antoine gkryezman, 198 Ψήφοι.

Από εκεί το όνομα ως ερμηνευτής Ζλάταν ابراهیموویچ γ και κέρδισε ένα πολύ υψηλής ποιότητας ποδόσφαιρο κάποια pont pogkmpa ψήφους (5 και 4 τοις εκατό), ενώ οι παίκτες όπως Ντιέγκο گودین, Coca-Cola, Γκονσάλο higua í n και Πάολο ntimpala και όχι ψηφοφορία.

10 άλλα συμπληρώματα είναι ότι η διαχείριση των ευρωπαϊκών συλλόγων στέφθηκε πρωταθλήτρια και πλήγμα που βοήθησε αυτή χώρα estate, βίλα, που κέρδισε οκτώ ψήφους, ο οποίος πήγε στην καταπίεση των γυναικών gyanloygi, Μπουφόν ψήφους, δεν έχει ακόμα το ποτ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *