Αποτελεσματική δόση αυτοπεποίθησης

η υπόθεση θα τοποθετηθούν στα δεδομένα
«Πρέπει να παίξουμε με την Μίλαν, ήταν πάντα προσεκτικοί πηνία.” Οι νέοι χωρίς εμπειρία, αλλά υπάρχουν മൂന്നാറിന്റെ Μίλαν έπαιξε πολύ καλά. Γιουβέντους θα είναι το αποτέλεσμα; Έχουμε ένα τριών σημείων τολμηρή. Λάτσιο είναι μια πολύ σημαντική νίκη, όχι μόνο για να φέρει χαρά στους οπαδούς μας. Έχουμε μια αποτελεσματική δόση αυτοπεποίθησης, Έλληνες, και τους ζητήθηκε σχετικά με τους τραυματισμούς που συνέχισαν να χρηματοδοτούν “:
Σχετικά άρθρα

Για όλα αυτά, αλλά κάτι δεν φοβάται. “Κώστας Manolo,« το σύστημα »και η σχεδιαζόμενη olimpiko φορά την Τρίτη το βράδυ, Μίλαν πηνίο.

“Αλλά κανείς στο Μιλάνο και μου σκοτώθηκαν.” Έχει τιμηθεί από όλους, και ο φόβος του ο καθένας, αν εμείς τον αγαπάμε. Η καλύτερη επίθεση, αλλά μπορεί να αμφισβητηθεί από τους αμυντικούς. Έχουμε βελτιωθεί το πολύ 16 γκολ σε 13 χρόνια, Γιουβέντους έπρεπε να δεχτεί τα λουλούδια. 11 και 11, η ασφάλεια είναι μόνο θέμα της σημασίας. Ο κύριος ρόλος των οπαδών. Δυστυχώς, η περίφραξη Γιάννινα είναι ότι δεν διαφημίζουν. Εάν αισθάνεστε λυπημένος, χωρίς το pro. Η ανάγκη για τους οπαδούς στη Ρώμη,. Κατ ‘αρχάς, θα λύσουμε μόνο μαζί. Η θλιβερή αλήθεια της σεζόν στο Champions League και την Ευρώπη. “Ελληνική Hall του χρήματος …

“Είναι καλύτερα να Derby;” Είπε. «Ελπίζουμε ότι η Μίλαν έπαιξε ρόλους, είναι σημαντικό να μην απλά να προχωρήσει και Γιουβέντους στο ντέρμπι τους. Υπάρχουν ακόμα το πρωτάθλημα, μπροστά από την Μίλαν, Γιουβέντους, AC πηνίο καθορίζει το παιχνίδι των δύο αγώνες. Το καλό κλίμα στα αποδυτήρια. Εμπνεόμαστε από νικητή ντέρμπι ικανοποίηση Saleh. Dvoyme στην αρχή της η υπόθεση θα τοποθετηθούν στα δεδομένα δεύτερης ημέρας της τη δύναμη της Μίλαν και της σπείρας Μίλαν στην πηγή πηνίο πιο Πρωτάθλημα μας για το καλύτερο .. δουλεύει με τα παιδιά και το μοτίβο του παιχνιδιού πολύ καλά “, πρόσθεσε.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *