Στέφθηκε ο πρωταθλητής

Ένα σπουδαίο ξεκίνημα για το παιχνίδι, να κρατήσει τον έλεγχο των δύο από τα «Τότεναμ» πρώτη. Ωστόσο, κάπου στη μέση στην σύμφωνα 12leptoy Selts «αφύπνισης», και μηδέν για την επόμενη εγγραφή ήδη. Σαν Αντόνιο απάντησε με μισό κλειστή και οδήγησε 56-47.

Ομάδα: Βοστόνη περισσότερες αντιπαράθεση και προχωρήστε να σκοράρει. Μάταια, όμως. μειώσετε την αντίθεση σε τέσσερις, αλλά Τότεναμ εξοικονόμηση ενέργειας μολύβδου-ακόμα και το κόστος.
Πεπεισμένος ότι η Τότεναμ με στόχο να θυμόμαστε ότι η γενναία ομάδα Γιάννινα  στέφθηκε ο πρωταθλητής Σέλτικς 108-101 φτάσει έξι εξουσιών σε επτά παιχνίδια.
Κεντρίσματα Leonard διαχειρίζεται 26 πόντους και Gasol ακολουθεί 16:13 atlēkuš μπάλες. Πολύ καλό Parker είχε 16 πόντους και επτά επιχορηγήσεις.

Ήταν χρόνος διακοπών μακριά από Μέμφις καλές συμβουλές σχετικά με πίστωση από την αρχή του παιχνιδιού. Αυτό λειτουργεί, εάν η Sas είναι ο βαθμός και μπορούν να περάσουν, αλλά να μην εκμεταλλευτεί.

Την ίδια στιγμή που ανακάλυψα Sasha ΚΕΡΔΊΖΕΙ 93-85 με Μέμφις, το αποτέλεσμα μπορεί να θεωρηθεί λογικό. Γιατί? «Επειδή οι Celtics δεν έχω δοκιμάσει Brown, Irving και κάπου.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *