Πολλές αντιξοότητες και φωτιά ομάδα

Πρόεδρος του banachiki παρουσιάζεται και το δεύτερο επεισόδιο Τρίτη, ενώ περισσότερες από 3 φορές σε ένα 24-23 και 25-24, αλλά ο ΠΑΟΚ κατάφερε να εξασφαλίσει την αποτελεσματικότητα των Sotirio sakogloi κερδίσει με αυτούς.

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε το έβδομο, 20 βαθμούς, και μέσω των σημείων 4 τον Ηρακλή στην banachiki παρέμεινε στην ένατη θέση, με τα εννέα σημεία. ΠΑΟΚ παιχνίδι λιγότερο.
Πολλές αντιξοότητες και φωτιά ομάδα χωρίς κορυφαία Πάτρα Nico romilioti που έχουν συμπτώματα της γαστρεντερίτιδας. Το πρώτο πόλεμο Γιάννινα, η θετική ανταπόκριση αιτήματος kostobolos sormas Ρώμη.
Ο ΠΑΟΚ έχασε περάσει δυαδικά banachiki banachiki Πάτρα παραδοσιακά κακό wesoteris Παπαδόπουλος και να κερδίσει «δροσερό» το κουκούλι σειρά 3-0.

23-23 banachiki πρέπει mafraganis, αλλά έχασε Barajas υπηρεσία. Σωτήρης mafraganis καπετάνιος είναι 25-24, αλλά το επόμενο μπλοκ για την αποτροπή σύνδεσης sakogloi kostobolos 26-25 ΠΑΟΚ. Sakogloi τις σχέσεις kostobolos 27-26 και στη συνέχεια έχασε εξυπηρετήσει (27-27). Και σχηματίζεται kostobolos που έχασε εξυπηρετήσει και επίθεση Σωτήρης 29-27 τελικό 3-0.

Καλύτερος ο ΠΑΟΚ για σερβίρει και μπλοκ, αλλά παραδέχθηκε την πίσω banachiki 3 να σταθεί και να φτάσει η νικήτρια ομάδα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *