Μια επικίνδυνη ομάδα

«Είμαστε αντιμέτωποι με ένα δύσκολο παιχνίδι. Είναι μια επικίνδυνη ομάδα, ανεξάρτητα από το αν καλλιέργειας ομάδα του Champions League. Κάποιο είδος της μετάβασης και σκοτώνουν χωρίς δισταγμό, και την αγάπη γρήγορα. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί ώστε η δανική Arcade Ειδικότερα, τα πρώτα 8-10 δευτερόλεπτα κάθε μέρους. Αν και δεν είναι , θα πρέπει να υπάρχει πιο αποτελεσματική ριμπάουντ. παρακολουθεί την πρόοδο που μπορεί να θεωρηθεί ως επιθετική παράδοση Γιάννινα από τα πιο ακριβή αποτελέσματα αναζήτησης, μακρινό σουτ, και να βελτιωθεί το ποσοστό σφάλματος στη Δανία και τα αποτελέσματα που θέλουμε », είπε ο Άρης προπονητής.

Θόδωρος κλείσιμο κόμμα, είπε: «Αυτό είναι πολύ σημαντικό, δεν μπορώ να την πολυτέλεια να χάσουν το Champions League και Μπέρνλι παραμένει ένα σημαντικό εχθρός μπορεί να είναι ένα μέρος του πίνακα της, αλλά μπορεί να προκαλέσει προβλήματα αν σας δώσει την Δανοί τώρα … μοιάζει με το στυλ, να τρέξει και να πυροβολήσει μία ημέρα. δεν είναι 40 λεπτά η τελευταία ευκαιρία που είχε να ζήσει, και υπάρχει γι ‘αυτό να υπαγορεύει το ρυθμό. βάσης και είναι η άμυνα. τελευταίο παιχνίδι δεν είναι πιο ισχυρές επιθέσεις, και, ως εκ τούτου, η στενότερη συνεργασία, θα είμαστε αύριο και την επόμενη. ”

Η Δανία και διέφυγαν χωρίς κανένα σπασμένο Γιάνκοβιτς Άρη, Mpakner, Sanikintze και Καββαδία μπορεί να είναι. Ο Δημήτρης Πρίφτης τόνισε ότι είναι δύσκολο στο Τσάμπιονς Mpaken αρκούδες ανταγωνισμό πρωτάθλημα μπάσκετ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *