Ένα πολύτιμο δώρο

Η τιμή αυτή στερήθηκε έναν αγώνα παλαιμάχων κινεζική ομάδα βρετανικό σχέδια πριν από δύο χρόνια. Ως εκ τούτου, Σαγκάη Λέσχη 14 εκατοστά 500 με ένα μονοετές συμβόλαιο κέρδη να έρθουν σε, που προσφέρονται, αλλά Τέρι “Στάμφορντ Μπριτζ” για να μείνουν.

Τζον Τέρι, Τσέλσι, υποσυνείδητα, από το 1995 στο 1998, όπως η Ακαδημία, για να είναι σε θέση να ανταγωνιστούν στην πρώτη ομάδα. Σήμερα οι σχολιασμοί (!) 710, αλλά κέρδισε τέσσερις τίτλους πρωταθλήματος στο London Jersey 66. Επιπλέον, έχουμε σημεία Κύπελλο. Επιπλέον, οι δικηγόροι κυκλική (2011/12), και έναν κύκλο στην Ευρώπη (2012/13) δεν το κάνει.

Στην ηλικία των 36, Τζον Τέρι, μη-Αντόνιο Κόντε και την αρχή του έτους και η άλλη για την Τσέλσι.

Μετά το Λονδίνο για να εκπροσωπεί την ομάδα του στο κεφάλι με ένα συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο, μπλε, να μην ανανεώσει τη σύμβασή του και ότι ο ίδιος δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο της παροχής πας τους πιστούς, “Winter Bazaar”.

Και περιμένουν περισσότερο, η Κίνα είναι ήδη το κέντρο της στρατιωτικής πίστευε στην SIPG, που εδρεύει στη Σαγκάη. Αυτό είναι ένα πολύτιμο δώρο από την κινεζική λέσχη προπονητής ānidirē- Boas Τσέλσι 2011/12 σεζόν, και ένα άρθρο εφημερίδας σχετικά με το “χρόνο”, με x Terry και την Πορτογαλία και μια ομάδα της ασφάλειας που πρέπει να επιλυθούν.

Δεύτερον, θα πρέπει να ζητηθεί από την ιστορία της κινεζικής ομάδας για να μείνετε στο Λονδίνο το πέμπτο πρωτάθλημα εκείνη την εποχή, η εποχή συνεχίζει τις προετοιμασίες για να περιμένει μέχρι το τέλος του Terry.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *