Είναι μια καλή αρχή

Τρικάλων και παλιά ζούμε τις τελευταίες ημέρες από τη λήξη του αγώνα μου για να κερδίσει το παιχνίδι, γιατί μία ομάδα. Και εγώ θα πρέπει να ανησυχούν για αυτή τη νίκη ιδρωμένος παραγωγής. Hei Άρη. Θα δώσω το 101% του κόμματος. Θέλω να είναι επιτυχής.

Ο Νίκος Αναστόπουλος τηλεόραση. LMFAO εκπαιδευτή. Για να το μεταφέρετε στον Άρη, επειδή: «Η καρδιά μου ήταν στο σπίτι.»

Είπε. Ακτιβιστές λάθη σε πολλούς οργανισμούς :. Πρωτάθλημα λάθη παιχνίδι »,« λάθη BEFI, μπορούμε να πούμε για το εισόδημα σημείο στο 60%, αλλά και πάλι, θα πρέπει να αντιμετωπιστούν. ‘

Έχουμε επιτύχει μια καλή εναλλακτική λύση. Rival, αλλά τώρα υπάρχει ένα κόμμα Γιάννινα. Αυτή είναι μια καλή αρχή, θα πρέπει να κατεβάσετε το παιχνίδι και ένα T-shirt, και είναι άνετα. Ήμασταν 1-0 και xuki σκληρή player και ένα πολύ δύσκολο πόλεμο. Είμαστε καλά οργανωμένη ομάδα με isofarisame και είναι ένα μνημείο για τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, υπήρχε ένα διάλειμμα, είπε, αλλά η πρόσφατη περίπτωση μιας κοινής προσπάθειας.

Άρη, το 2016 και ζήτησε να απαντήσει Pehna. τμήμα Γ και δεν χρειάζεται να σας πω, λόγω της ιστορίας του Άρη », αλλά επέστρεψε φέτος τον Ιούνιο, να είστε υπομονετικοί για μεγάλο χρονικό διάστημα γεγονός. »

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *