Πολύ αμφίβολο, αλλά καλό …

Επιπλέον, ο Γιώργος Πρίντεζης, όπως αναμενόταν, πήρε μέρος στο πρόγραμμα, παρακολουθούν τακτικά, “κόκκινο επαφές και Γιάννης Σφαιρόπουλος παρουσιάζονται για πρώτη φορά από τις 15 Δεκεμβρίου, όταν σκόνταψε πάνω από το γόνατό του Ζαλγκίρις.

Πολύ αμφίβολο, αλλά καλό … ένα σημάδι ότι πρόκειται να πάει αλλά η συμμετοχή του Βασίλη Σπανούλη ντέρμπι της Παρασκευής (01/06, 21:00) ο Παναθηναϊκός.

Ο διευθυντής του συνέχισαν τη θεραπεία Ολυμπιακό χθες (2/1), για να κερδίσει θέση στην καταπολέμηση της Φενέρμπαχτσε, που υπέστη και … τον αγώνα και θα μπορούσε να είναι σε θέση να πάρει το μεγάλο παιχνίδι με τον αντίπαλο της «αιώνιας» της ευρω-πρωτάθλημα του 16ου

Τέλος, μέρος της εκπαίδευσης Γιάννινα Δημήτρης Αγραβάνης επηρεάζουν δυσφορία ώμο, όταν προετοιμάζονται Dominique Ouoters για το ντεμπούτο με κόκκινο σε λευκό πουκάμισο.

Τι εννοείς, ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Ζέρβας, “μάχες” είναι πολύ δύσκολο, αλλά, όπως είπε, “Ο Σπανούλης είναι.” 34 χρόνια, τώρα δεν είναι τόσο εύκολο να Kill Bill να κάνει τέτοια θαύματα … αλλά θα είναι πάντα “ταύρος” και προσφέρει ένα καλό αγώνα, ενάντια σε όλες τις προβλέψεις.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *