Να εκπαιδεύσετε τον εαυτό σας

Sassari, με επιτυχία Γιάννινα, «συγχαίρει σας. Αυτό είναι ένα παιχνίδι. Στο πρώτο μισό παιχνίδι μας ήταν πάρα πολύ κακό ότι η αρτηριοσκλήρυνση της Σάσαρι. Εμείς δεν έχουν πολλές βολές και έχει μια ποινική καταδίκη. Έχουμε χρόνο, έχουμε παίξει καλά προστατευμένο στο δεύτερο, μειώστε την ταχύτητα, αλλά δεν ΚΕΡΔΊΖΕΙ. Σάσσαρι είναι καλύτερο για εμάς σήμερα. ΟΑΚΑ υπογραφή τις διαφορές τους, οι δύο ομάδες που σχετίζονται με το παιχνίδι. Έτσι νομίζω ότι έχουν χάσει ένα πολύ προσωπικό για να σας προειδοποιήσει το οι παίκτες μου να μην χάσει στο σπίτι. Σήμερα εμείς θα roteison κάποια προβλήματα με τραυματισμούς, αλλά θα επιβιώσουν. «Η μοίρα του Sassari έπαιξα με καρδιά και ψυχή, είπε.

Χάρτης του Sassari πώς Paskini, λέγοντας: «είμαι ευχαριστημένος με την επιτυχία. Μπορείτε να εκπαιδεύσετε τον εαυτό σας σε μια ισχυρή ομάδα στο σπίτι. Μετά την ήττα του Venezia και αισιόδοξο, αν συνεχίσουμε σαν αυτό. Μπορεί να έχετε επίσης πολλή πίεση γύρω από το στάδιο όπως στο δεύτερο κέντρο, να μας βοηθήσει.»

Είχε 51 πόντους στο πρώτο μισό του τη σκληρότητα της MCI, Σάσαρι (80-78) στη συνέχεια, ο Γιούρι Zntovts.
η προοπτική παίκτες: «είπαμε Δημήτρης ΜΑΥΡΟΕΙΔΗΣ ειδικού δικαστηρίου του παίκτες που παίζουν σε ένα γυμνάσιο, την ταχύτητα, τα μέλη της ομάδας, ένας τύπος ποιότητας. Αρχή, αλλά στη συνέχεια, κάναμε πολλά λάθη είναι πολύ κακό για εμάς και έχουμε 51 σημεία κατά το πρώτο εξάμηνο. Το δεύτερο είναι καλύτερο, αλλά έχουμε ένα εμβόλιο, αλλά στο τέλος έχουμε χάσει μερικά πλάνα και ήδη έχουμε στόχους.»

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *